Haberler

BJK TV'den, Bilic ile Tartışan Emre'ye Hodri Meydan!

Güncelleme:

BJK TV Genel Müdürü Bülent Ülgen, derbi maçında Bilic'e küfür ettiği iddia edilen Emre için "Sana birilerinin istediğin herkese küfür etmemeyi öğretmesi lazım" dedi.

Derbi mücadelesinde Fenerbahçe'ye Kadıköy'de 1-0 kaybeden Beşiktaş'ta üzüntünün yanında sinir ve öfke de hakim. Özellikle ilk yarıda Fenerbahçeli Emre Belözoğlu'nun Slaven Bilic'le tartışması ve genç teknik adama küfür ettiği iddia edilmesi büyük yankı uyandırdı.

HERKES ŞAŞIRDI

Bu iddiaya bir tepki de siyah beyazlı kulübün televizyonundan geldi. BJK TV'nin Genel Müdürü Bülent Ülgen, derbinin ardından yapılan programda Emre Belözoğlu'nu hedef alarak ağır ithamlarda bulundu. Bilic'e ettiği iddia edilen küfürleri kendisine etmesi için hodri meydan diyen Ülgen'in bu öfkesi şaşkınlıkla karşılandı.

EMRE'YE HODRİ MEYDAN

Emre hakkında ağır ithamlarda bulunan Ülgen, şunları söyledi; "Şimdi soru 1: Sen bu gücü nereden alıyorsun? İnsanlara ana avrat küfür etme gücünü nereden alıyorsun? Futbol falan konuşmuyoruz. Seni bıraksalar, fiziki ne yapabilirsin 20 numara? Bak benim sana bir teklifim var. İlk yarıda oynanan maçtan sonra da yapmıştım bu teklifi. Ben 29 Ağustos 1976 İstanbul doğumlu, öğretmen bir anne-babanın çocuğuyum. 38 yaşındayım. Bir tane evladım, bir tane de eşim var. Bir 38 yıl daha yaşayacağımın garantisi yok. Yerim yurdum belli. 22 yıldır da Türk spor medyasının içindeyim. Seninle İstanbul'un herhangi bir yerinde, trafikte karşılaşsak ve sen bana böyle küfür etsen, yüzüme bakarak. Ne olur biliyor musun 20 numara? Neler olur biliyor musun? Hodri meydan denir buna. Sana birilerinin istediğin herkese, özellikle büyüklerine küfür etmemeyi öğretmesi lazım 20 numara."

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Emre Belözoğlu Slaven Bilic Fenerbahçe Kadıköy Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (90)

DİAYRBAKIRLI BAHTİYAR:

45 yaşındayım , 45 sene daha yaşayacağım meçhul , diyarbakırlıyım adım bahtiyar 4 avrat 38 çocuğun var ula bülent sen bana trafikte küfür etsen varya senin 7 sülaleni, aşiyan mezarolğı almaz laa akıllı ol oğlum

3
28
yanıtYanıtla
niyazim@m.m:

Hadi la dangalak

yanıt3
yanıt0
1907:

lan yürü gitt işine sahtekarlarrrrrrrrr biz gelelim hiç fark etmez degoleşi yapmsssssssssssssssss

3
26
yanıtYanıtla
BAYRAK:

KÜFÜRÜMÜ SAVUNUYORSUN ŞİKECİ HIRSIZ

yanıt16
yanıt2
malatyalı:

O YİRMİ NUMARADAKİ ANCAK AZİZENİN ETEĞİ ALTINDA ÖTER KARDEŞİM HİÇ KENDİNİ ÜZME (((((((((

24
3
yanıtYanıtla
yusufMobil-ANDROID:

turk futbolunun icine ettiler f.bahceli taraftarlar hayal aleminde. ne mal adam su fb liler arkadar anlamadim gitti. yok fb cumhuriyeti vs. git kendi ligini kur oyna kendi kendine dingil takimm..

20
7
yanıtYanıtla
hakki:

Lan bülent lalesi adam sana durduk yerden niye küfür etsin 8JK lı

6
21
yanıtYanıtla
hakan kara:

Sayın ÜLGEN gaza gelme kırdırtma kafanı EMRE''ye

6
20
yanıtYanıtla
misafı:

emre gibilerini hala, fatih terim Ulusal takıma alıyorsa, yazıklar olsun. . . .

21
4
yanıtYanıtla
AdapazarıMobil-IOS:

Yalaklık yapma meshur olmak ıcın sahada oynanan sahada kalıt kamıl emre onu yapıyorsa vardır bı tahrıkeden hıc kımse masum degıldır

5
20
yanıtYanıtla
Tüm 90 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title