Haberler

Bjk Başkanı Orman Bodrum'da 'Kartal Yuvası' Açtı

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Bodrum'da Kartal Yuvası Mağazası'nın açılışını yaptı. Açılışta basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Orman, Federasyon seçimlerinde Demirören'i destekleyeceklerinin altını çizdi. Demba Ba konusunda ise "Bizim açımızdan gitmesinde bir sakınca yok" dedi.

BJK Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın gerçekleştirdiği Yalıkavak Palmarina'daki Kartal Yuvası Mağazası'nın açılışına; eski Bakan ve Demokrat Parti eski Genel Başkanı Mehmet Ağar, Palmali Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Mubariz Mansimov, Bodrum Kaymakamı Mehmet Gödekmerdan, CHP'li Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Kocadon ve Bodrum Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Macit Oğuzata ile tartarlar da katıldı.

FEDERASYON SEÇİMLERİNDE NET TAVIR

Açılışta basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Fikret Orman, "Burası güzel bir lokasyon. Değerli dostum Mübariz'den rica etmiştik. Kendine ayırdığı bir mağazayı boşaltıp bize verdi. Bodrum'da bir mağaza daha açmak istiyoruz. Ama ilçe merkezinde olmasını istiyoruz" dedi.

Futbol Federasyonu seçimleri konusunda tavırlarını net olarak açıkladıklarını belirten Orman, "Kulübümüzde başkanlık yapmış bir kişinin Yıldırım Demirören'in federasyon başkanı olarak devam etmesini destekliyoruz. Bununla ilgili de imzaları verdik. Tabi kongre, kongrede kazanılır. Kongreye aday olarak giren olacak mı? O gün belli olacak. Bizim tavrımız net" açıklamasını yaptı.

DEMBA BA İÇİN "DEMEK Kİ GİTMEK İSTİYOR"

Ünlü futbolcu Demba Ba'ya Çin'den teklif geldiğinin hatırlatılması üzerine Fikret Orman, "Demba Ba önemli bir oyuncu. Çin'den de gelir başka yerde de. Şu anda bizim açımızdan gitmesinde bir sakınca yok galiba oyuncuyla görüşülmüş. Bize geldikten sonra bakarız" dedi.

Demba Ba'nın Türkiye'deki Futbol kalitesinin İngiltere'nin altında olduğu yönünde sözleri sorulunca Başkan Orman, "Demek ki gitmek istiyor" şeklinde karşılık verdi.

BODRUM TRANSFERİ

Orman, Kartal Yuvası Mağazası'nın açılış kurdelesini birlikte kestiği protokol üyelerine sırt kısmında adları yazılı Beşiktaş forması hediye etti. Kendisine mağazada Beşiktaş forması giydirilen Fenerbahçe taraftarı Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Orman'a 'En büyük transferi Bodrum'dan yaptınız' demesi gülüşmelere yol açtı. Orman, açılış sonunda mağazada ve mağazadan ayrıldığı sırada cadde üzerinde taraftarlarla fotoğraf çektirdi. - Bodrum

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Fikret Orman Kartal Bodrum Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title