Haberler

    Bizim Gerçek Rakibimiz Samsung"

    Apple ve Samsung rekabeti son hızıyla sürerken arkadan da güçlü oyuncular geliyor.

    Mahmut Saral - -

    Huawei'nin yükselişi sürüyor. 2014 yılında sattığı 75 milyon telefonla en iyi 5 akıllı telefon üreticisi listesindeki 3 Çinli üreticiden biri olan Huawei, gözünü daha da yükseklere dikmiş durumda. Sizin de bildiğiniz gibi yıllardır akıllı telefon pazarında büyük rakipler olarak Apple ve Samsung sürekli karşı karşıya gelir. Diğer üreticiler ise biraz daha geri plandadır, ama bu değişebilir.


    Dünyanın en önemli akıllı telefon üreticileri arasında Lenovo ve Xiaomi gibi Çinli üreticiler de var, ancak Huawei'nin rakip olarak gördüğü isim bunlardan farklı. Huawei, Xiaomi ya da bir başkasının değil, gerçek rakiplerinin Samsung olduğunu dile getirdi. Bu düşünce, Huawei'nin başındaki isim olan Richard Yu ile dile geldi.


    Bir süre önce Çin'de Huawei Honor 6 Plus'ı satışa sunan firma, bu ürünün altın renkli versiyonunun üretiminin iPhone 6 Plus'ın üretiminden daha zor olduğunu dile getirmişti. Ek olarak, geçtiğimiz günlerde bazı veriler paylaşan Huawei, 2014'te %30 büyüme gerçekleştirdiğini, 2015'te de orta ve yüksek seviye telefonlara odaklı çalışarak 100 milyon satış barajını aşmak istediklerini bildirmişti.



    Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Çin Halk Cumhuriyeti Mahmut Saral Samsung Apple Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title