Haberler

Bizim Artvin Platformuna Yapılan Boyalı Saldırıya Dernek Başkanı Ergül'den Tepki

Bizim Artvin Platformu Derneği Başkanı Mehmet Ali Ergül, dernek binasına kimliği belirsiz kişilerce yapılan saldırıyı kınadı.

Bizim Artvin Platformu Derneği Başkanı Mehmet Ali Ergül, dernek binasına kimliği belirsiz kişilerce yapılan saldırıyı kınadı.

Artvin'de bir süre önce kurulan ve ilk tanıtım toplantısı da tepkilere neden olan Bizim Artvin Platformu Derneği duvarının ve tabelasının kimliği belirsiz kişi veya kişilerce kırmızıya boyanmasına Dernek Başkanı Mehmet Ali Ergül tepki gösterdi. Ergün, dernek binasının önünde yaptığı açıklamada, Artvin halkına hizmet vermek için böyle bir dernek kurduklarını belirterek, "Bizim Artvin Platformu adı altında kurduğumuz dernekle yola çıktık. Derneğimiz yaklaşık bir ay önce kuruldu. Artvin halkına hizmet vermek için böyle bir dernek oluşturduk. Binamıza yapılan saldırıyı ve ortaya çıkan manzarayı Artvin halkına şikayet ediyorum ve halkımızın takdirine bırakıyorum" dedi.

Artvin'i Artvin halkının koruduğunu dile getiren Ergün, "Artvin'i Artvin halkı koruyor. Artvin Halkı Artvin'in asıl sahibidir. Bunu yapanlara söylüyorum kendilerine çeki düzen versinler" ifadelerini kullandı. - ARTVİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ali Ergül Artvin Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title