Haberler

"Bize Ağız Tadını Çok Gördüler"

Güncelleme:

AK Parti Genel Başkanı Hüseyin Çelik: "Bize bu kadar ağız tadını çok gördüler."

AK Parti Genel Başkanı Hüseyin Çelik, Türkiye'nin tarihinin en başarılı ayının, bu yılın Mayıs ayı olduğunu ifade ederek, "Bize bu kadar ağız tadını çok gördüler AK Parti Genel Başkanı Hüseyin Çelik, Türkiye'nin tarihinin en başarılı ayının, bu yılın Mayıs ayı olduğunu ifade ederek, "Bize bu kadar ağız tadını çok gördüler. Art niyetliler, liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ı gürültü patırtı çıkararak ram edemeyeceklerini bugüne kadar anlamış olmalıdırlar" dedi.

AK Parti'li Çelik, Twitter hesabından yaptığı açıklamada "Cumanız mübarek olsun. Cuma, toplanmak demektir. Toplanalım ama sevgiyi, güzellikleri ve dayanışmayı büyütmek için toplanalım, fitneyi değil" dedi.

Türk tarihinin en başarılı ayının 2013 yılının Mayıs ayı olduğunu dile getiren Çelik, şunları kaydetti:

"Tarihimizin en başarılı ayı, Mayıs 2013 oldu. Pusuda bekleyen birileri masumca bir meseleyi başlangıç yaparak bu parlaklığı karartmak istedi. Mayıs'ta 3. Havaalanı ihalesi yapıldı. Kamunun kazancı; (KDV dahil )70 katrilyon TL . 10 katrilyonluk yatırımı da firmalar yapacak. Mayıs'ta 22 milyar dolarlık nükleer santral ihalesi yapıldı. Mayıs'ta 2 yılda tamamlanacak şekilde 4,5 milyar dolarlık 3. Boğaz Köprüsü ihalesi yapıldı. Devletin bütçesinden 1 kuruş çıkmayacak. Mayıs'ta IMF'ye olan borcumuzun son taksidini ödedik. Alan el iken veren el konumuna çıktık. Şimdi biz IMF'ye borç vereceğiz. Mayıs'ta PKK Çözüm Süreci kapsamında silahlı unsurlarını ülkemizden çıkarmaya başladı. Mayıs'ta Uluslararası Derecelendirme kuruluşları peş peşe kredi notumuzu yükseltti. Mayıs'ta devletin borçlanma faizi tarihin en düşük seviyesi olan yüzde 4.7'ye düştü. Yani reel faiz neredeyse sıfırlandı."

-"HALKIMIZA SUNACAĞIMIZ DAHA ÇOK BAŞARI VAR"-

Bunlara yenilerini de ilave etmenin mümkün olduğunu dile getiren Çelik, "Bize bu kadar ağız tadını çok gördüler. Türkiye eskisi, AK Parti alıştığınız bir parti değil. Bu harekete konmuş milyonlarca yürek, milyonlarca samimi destek var. Bu kadronun arkasında insanımızın gözyaşlarıyla yaptığı dualar var. Sabırla, vakarla, başımızı asla önümüze eğmeden demokrasi ve onur mücadelesine devam edeceğiz. Halkımıza sunacağımız daha çok başarı var. Art niyetliler, liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ı gürültü patırtı çıkararak ram edemeyeceklerini bugüne kadar anlamış olmalıdırlar. Batılı dostlarımız da karşılarında ezilip bükülmeyen bir Türk Başbakan görmekten hoşnut olmayabilirler. Yeter ki hak ve halk hoşnut olsun" dedi. - Ankara

Kaynak: ANKA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Twitter Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title