Haberler

Hacker'lar 'Biz Osmanlıyız' Deyip İsrailli Yüzlerce Siteye Saldırdı

Güncelleme:

Geçtiğimiz haftalarda İsrail'in saldırılarında ileriye giderek Mescid-i Aksa'ya baskın yapması görüntülerine Cyber-Warrior Akıncılar Hacker grubu sessiz kalmadı.

Geçtiğimiz haftalarda İsrail'in saldırılarında ileriye giderek Mescid-i Aksa'ya baskın yapması görüntüleri sosyal medyayı ve tüm Müslüman dünyasını ayağa kaldırmıştı. Bu olaya Cyber-Warrior Akıncılar Hacker grubu sessiz kalmadı.

KURAN-I KERİM'İ YERE ATMIŞLARDI

İsrail askerlerinin 1967'den bu yana ilk defa Aksa'nın içine girerek ibadethaneyi tahrip etmesi ve Aksa'nın mihrabını postallarıyla çiğneyip Kuran-ı Kerim'lerin yerlere atılması tüm Müslüman dünyasında şok etkisi oluşturdu.

Bu olaya farklı bir cepheden de protesto geldi. Kendilerini 'Cyber-Warrior Akıncılar' olarak tanıtan bir grup Türk hacker, İsrail topraklarının üçte birine tekabül eden Celile Bölgesine ait devlet siteleri başta olmak üzere, TV, spor gazetesi, özel güvenlik, yazılım ve 4G telekomünikasyon şirketinin aralarında bulunduğu yüzlerce siteyi çökertip bir de sitelerin ana sayfasına mesaj koydu.

'BİZ OSMANLIYIZ, BİZ TÜRKİYE'YİZ'

Akıncılar grubu İngilizce ve Türkçe olarak sitelere yerleştirdiği mesajlarda;
"Oluk oluk kan aksa kurtulacak El Aksa sınırın arkasındaki çocuklar, (onların) taşları roket gibidir!! Hayber'i (hatırla) Ey Siyonist!! Muhammed (s.a.v.)'in ordusu geri dönecek! İntifada ile.. İntifada ile! Biz Osmanlıyız Biz Akıncılarız Biz Türkiye'yiz" ifadelerine yer verdi.

'İSRAİL'İN SALDIRILARINI PROTESTO EDİYORUZ'

Akıncılar Grubu Twitter hesabından yaptığı açıklamadaysa, "İsrail Terör Örgütünün, Mescid-i AKSA'da Ezan-ı Şerife yaptığı saygısızlığı AKINCILAR olarak protesto ediyoruz..İsrail Terör örgütüne ait devlet, kuruluş, şirket sitelerinde, ezan-ı şerifi dinletmemizi nasip eden Allah'a Hamd olsun. Barbar devlet İsrail'in Filistinli Müslümanları katletmesi yetmemiş gibi, bir de kutsal değerlerimize yaptıkları saygısızlık cevapsız kalmadı. İsrail'in bütün sitelerini hedefe koyduk. Barbar devlet İsrail istediği kadar güvenlik önlemlerini alsın, biz Cyber Warrior Akıncılar olarak yinede saldırılarımıza devam edeceğiz" dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Akıncılar Türkiye İsrail Güncel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? İrfan Karaca kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı İrfan Karaca kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (79)

TEZGAHTAR YAŞAR:

selam sana ey şanlı israil ordusu

6
40
yanıtYanıtla
RemzimobilWeb@haberler.com:

Allah insallah iki kavimi helak eder ki ediyor biri israil digeri dinsiz vatansiz kurtler

10
27
yanıtYanıtla
VATANDAŞTAN AKÇILA HABER!!!:

SANALDA KAHRAMAN OSMANLILAR SANDIMKİ GAZZE KURTARILMIŞ :))))))))))))

12
22
yanıtYanıtla
alihanm@m.m:

Anten sen farklı olarak ne yaptında gelmiş burada soytarı gibi gülüyorsun.ulan bi bitmetiniz bir şey üretmeyip üreten insanları eleştirmekten başka bir ise yaramayan parazitlersiniz.

yanıt6
yanıt1
karadenizmobilWeb@haberler.com:

Israil dusmanligi turkiyeye zarardan baska birsey getirmez. Turkiye atesle oynuyor israilin icinde olan son olaylari turkiyenin yonlendirdigi saniliyor su anda arastirma suruyor. Dunyanin super gucleri israili destekler turkiye izole olur bu konu cok ciddi bir konudur. Turkiyenin izole olup bin yil geriye gitmesini isteyen seriat seriat diye bagiran aptallara ayak uydurmak onlarin seviyesine dusmektir. Israili sevin diyen yok israile dusmanlik yapanlari alkislamayalim seriatcilari sevindirmeyelim turkiyeyi izole ettirmeyelim birakin kendi aralarinda kendi kendilerine konussunlar

7
24
yanıtYanıtla
VenseromosMobil-ANDROID:

israile bin selam yola devam... kahrolsun gerici Filistinli işit destekçileri

7
24
yanıtYanıtla
Bordo berelimobilWeb@haberler.com:

Birgun hepiniz yok olacaksiniz allahin laneti uzerinize olsun dunyanin en lanet insanlari yahudiler

26
3
yanıtYanıtla
DİYARBEKİR Lİ KIRO KÜRT SİBGATULLAH:

HADİ BENİM OSMANLILARIM YÜCE YARATAN YAR VE YARDIMCINIZ YOLUNUZ AÇIK BAHTINIZ AK OLSUN. ALLAH UTANDIRMASIN VE SİZİ MUZAFFER KILSIN BİZİM DUALARIMIZ HEP SİZİNLE ŞU AZGIN SAPIK KAVMİ BİR KERE YERLE BİR ETSENİZ BİZE YETECEK. SİZLERE BAŞARILAR

20
8
yanıtYanıtla
FAŞİST ALPASLAN TÜRKEŞ:

bari pis ağzına diyarbakırı almayın. biji ABD biji İSRAİL . . yaşasın kürd dostları kahrolsun kürd düşmanları. . kahrolsun ırkçılık !!!! BUNLAR BENMİ SÖLEDİM VAYBE :)))

yanıt2
yanıt3
....tr...:

faşist Alpaslan Türkeş yazan şahıs Sen pis ağzına almışın ya gerisi hikaye hemde bayağı dolu ağzın.

yanıt0
yanıt2
Tüm 79 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title