Haberler

Bıyıklar Kesildi, Saçlar Kesildi, Keyfim Yerinde!

Güncelleme:

Kapadokya'da çekimleri devam eden 'Emanet' dizisinin başarılı oyuncusu Burak Demir canlandırdığı 'Aslan Selman' karakteri ve yeni imajıyla ilgili konuştu.


Yeni rolü için bıyıkları ve sakallarını kesen yakışıklı oyuncu Burak Demir, "İlgiden çok memnunum. Çok farklı bir karakter. Diziye ikinci bölümden itibaren dahil oldum. Zaten öyle olacaktı, o yüzden sürprizli bir karakterdi. Ailenin beklediği, aileyi kurtaracak olan ve burada ki feodal yapısının çok dışında, Londra da büyümüş, yıllarca orada kalmış, hali vakti yerinde, çok akıllı, güçlü bir rol. Bir de imaj olarak açıkçası farklı bir şey oldu. Muhteşem Yüzyıl'ın üstüne, bu tarz bir rol teklifinin gelmiş olması kariyer açısından benim için çok iyi oldu. Bıyıklar kesildi, saçlar kesildi! Keyfim yerinde, set ortamı çok iyi" dedi.

ROLÜN GEREĞİ NEYSE ONU YAPMAK LAZIM

Yeni imajınız eskiye oranla daha mı beğenildi sorusuna Burak Demir, "Herkes çok beğeniyor. Ben bilmiyorum. Aslında çokta takılmıyorum işin o kısmına. Çünkü rol için ne yapmanız gerekiyorsa onu yapmalısınız! Ben de tamam dedim, yarım saat içinde herşeyi bir anda kesip biçtiler. Ben böyle şeylere hiç itiraz etmem. Rolün gereği neyse onu yapmak gerekir. O rol uzun saçla olmazdı. Yaş olarak daha küçük birisini oynuyorum. Bu imajda bana gitti.."diyor.

SNOB BİR ADAM DEĞİLİMDİR!

'Aslan Selman' karakteriyle benzeşen tarafları olmadığını söyleyen Burak Demir, "Snob biri çünkü! Ben öyle snob bir adam değilimdir. O yüzden duruşuyla el kol hareketiyle farklı birisi. İyi bir rol çıktığını söylüyor herkes, beğeniyorlar, benimde içime siniyor açıkçası." dedi.

'Bıyıklarla ifadeniz biraz sert gibi duruyor değil mi?' sorusuna Burak Demir, "Yaşım itibariyle tabi benim biraz daha büyük ve olgun kaçıyordu. Bir de Muhteşem Yüzyıl da ki karakterden dolayı aynı olsun istemediler. Bıyıkta yakışıyor ama burada olmaz dediler ben de hiç acımadan bıyıkları kestim." dedi.

Kaynak: Bültenler / Magazin

Muhteşem Yüzyıl Burak Demir Kapadokya Londra Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title