Haberler

Bitlis ve İlçelerinde Pkk-Kck Operasyonu: 18 Gözaltı

KCK soruşturması kapsamında Bitlis ve ilçelerinde yapılan operasyonlarda aralarında Bitlis Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Arıkbaşlı, HDP ve DBP’li yöneticilerinde olduğu 18 kişi gözaltına alındı.

PKK-KCK soruşturması kapsamında Bitlis ve ilçelerinde yapılan operasyonlarda aralarında Bitlis Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Arıkbaşlı, HDP ve DBP'li yöneticilerinde olduğu 18 kişi gözaltına alındı.

Konuyla ilgili Bitlis Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, "PKK/KCK terör örgütünün faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik olarak sürdürülen çalışmalar kapsamında; Bitlis Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünce yürütülen kapsamlı ve duyarlı çalışmalar neticesinde;13 Ağustos 2016 tarihinde ilimiz merkez, Ahlat, Adilcevaz, Mutki ve Tatvan ilçelerinde, PKK/KCK Terör Örgütü içerisinde Milis/İşbirlikçi faaliyetleri tespit edilen 25 şahsa yönelik eş zamanlı olarak operasyon icra edilmiştir. Yapılan operasyonlar sonucu; Bitlis Belediyesi Başkan Yardımcısı O.A., HDP Kadın Kollarında Faaliyet yürüten N.İ., M.D., DBP Ahlat Eş Başkanı G.Ü., DBP Adilcevaz Eş Başkanı S.K., HDP Belediye Meclis Üyesi M.S.A., HDP Gençlik Kollarında görevli F.K., S.B., İl Encümen Üyesi N.A.'nında aralarında bulunduğu (18) şahıs yakalanarak gözaltına alınmış, şahıslar hakkında adli tahkikat başlatılmıştır. Terör örgütleri ve bu örgütlerin gerçekleştirdikleri eylemlere karşı mücadelemiz, halkımızın desteğini alan güvenlik güçlerimizin titiz, özverili ve koordineli çalışmaları ile birlikte kararlıkla devam etmekte ve edecektir" denildi. - BİTLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Adilcevaz Bitlis Ahlat PKK Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title