Haberler

Bitlis Valisi Kanaat Önderleri ile Bir Araya Geldi

Bitlis Valisi Veysel Yurdakul, Öğretmen Evi'nde Bitlis ve ilçelerindeki kanaat önderleri ile bir araya gelerek, gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak tutulması için ortak çalışma talebinde bulundu.

Bitlis Valisi Veysel Yurdakul, Öğretmen Evi'nde Bitlis ve ilçelerindeki kanaat önderleri ile bir araya gelerek, gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak tutulması için ortak çalışma talebinde bulundu.

Bitlis Valisi Veysel Yurdakul, Eski Bitlis Milletvekili Zeki Ergezen, Vali Yardımcıları, İlçe Kaymakamları, İl Müftüsü ve bölgenin kanaat önderlerinin katıldığı toplantı saat 12.00'da yapıldı. Öğretmen evinde bir araya gelen taraflar son zamanlarda gençler arasında yaygınlaşan kötü alışkanlıkların nasıl giderilmesi gerektiği konusunu masaya yatırdı. Toplantıda bir konuşma yapan Bitlis Valisi Veysel Yurdakul, kendisinin çok şanslı olduğunu belirterek, "Ben İstanbul'dan buraya geldim. Bu konuda kendimi şanslı hissediyorum. Burada amacımız gençlerin iyi yetişmeleri ve kötü alışkanlıklardan uzak durmalarıdır. İyi bir gençlik yetişmesi için herkes elini taşın altına koymalıdır" dedi. Vali Yurdakul, "Nesillerin yetiştirilmesi ve onların geleceğe hazırlanması, her türlü zararlı etkilerden korunması yönünde bizler de devletin temsilcileri olarak sizlerle birlikte aynı gemide aynı hedefe doğru gidiyoruz. Yeni dönemde hizmetlerin bu şekilde yürümesinde sizlerin de katkıları büyüktür. Bitlis'in manevi derinliğini dışarıdan zaten duyuyorduk. Ancak buraya gelerek bizzat gördük. Bu durum bir yönetici için avantajdır. Bitlis'te vatandaşlarla iletişim anlamında kendi değerlerimiz üzerinden gideceğiz" ifadelerini kullandı.

Bitlis Valiliği'nin yürüttüğü projeleri de anlatan Vali Yurdakul, "BETAV diye bir vakfımız var. Bitlisli işadamlarının ve ileri gelenlerinin kurduğu bir dernek. 1 milyon TL'lik bir projeyi 15 dakika içerisinde projeyi finanse etmeyi kabul ettiler. Biz yapılmakta olan işleri daha da geliştirmek istiyoruz. Bitlis bir ilim deryasıdır. Bir maneviyat havuzudur. Alt yapı, tarım ve küçük de olsa asayiş sorunlarımız var. Ancak bizim maneviyatımızla ilgili sorunlarımız yok. Alt yapılar da yapılır. Sorunlarda çözülür. Ancak en büyük önceliğimiz nesillerimizin yetiştirilmesidir. Bunda siz değerli hocalarımıza da çok görev düşüyor. Buraya kadar gelerek bizimle birlikte olduğunuz için hepinize teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Vali Yurdakul'un konuşmasının ardından Eski Ahlat Belediye Başkanlarından Mevlüt Aydoğan tarafından Bitlis Valisi Veysel Yurdakul'a Ahlat Bastonu hediye edildi. Toplantı öğlen yemeğinin ardından sona erdi. - BİTLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Veysel Yurdakul Zeki Ergezen İstanbul Ahlat Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title