Haberler

Bitlis Valisi Çınar Hem Bayramlaştı, Hem Vedalaştı

İÇİŞLERİ Bakanlığı valiler kararnamesi ile Zonguldak Valiliğine atanan Bitlis Valisi Ahmet Çınar, bayramın 3'ncü gününde düzenlenen bayramlaşma programında hem bayramlaştı hem vedalaştı.

İÇİŞLERİ Bakanlığı valiler kararnamesi ile Zonguldak Valiliğine atanan Bitlis Valisi Ahmet Çınar, bayramın 3'ncü gününde düzenlenen bayramlaşma programında hem bayramlaştı hem vedalaştı.

Bitlis Polisevi'nde düzenlenen bayramlaşma programına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz, Bitlis Valisi Ahmet Çınar, Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Fuat Güney, İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya, 10. Komando Tugay Komutanı Albay Taner Dinçyürek, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Mustafa Gezer, kaymakamlar, belediye başkanları, kurum amirleri, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Programda konuşan AK Parti Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz, bugün bayram olduğu için sevinçli olduklarını fakat Bitlis Valisi Ahmet Çınar ilden ayrılacağı için de üzgün olduklarını söyledi. Çok zor bir dönemde valilik görevini en iyi şekilde ifa ettiğini belirten Demiröz, Vali Çınar'a bir sonraki görev yerinde başarı dileklerinde bulundu.

Vali Ahmet Çınar da konuşmasında ayrılıkların zor olduğunu belirterek, "Bugün Bitlis nöbeti, görevi, emaneti benim açımdan bitti. Biz şimdi yeni bir emanet, yeni bir sorumluluk aldık. Zonguldak şehrimize artık hizmet edeceğiz. Ben Bitlis'i ve Bitlisli'leri gerçekten çok sevdim. İnşallah dostluğumuz daim olsun" dedi. - Bitlis

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Vedat Demiröz Zonguldak Ali Çınar Bitlis Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title