Haberler

Bitlis Valisi Çınar'dan, Askeri Personele Takdirname

Bitlis Valisi Çınar'dan, askeri personele takdirnameÖzcan ÇİRİŞ/BİTLİS, (DHA)- BİTLİS Valisi Ahmet Çınar kış ayları boyunca bölücü terör örgütü üyelerine karşı yürütülen operasyonlarda üstün başarı sergileyen askeri personele takdirname verdi.

Bitlis Valisi Çınar'dan, askeri personele takdirname

Özcan ÇİRİŞ/BİTLİS, (DHA)- BİTLİS Valisi Ahmet Çınar kış ayları boyunca bölücü terör örgütü üyelerine karşı yürütülen operasyonlarda üstün başarı sergileyen askeri personele takdirname verdi.

Valilikte düzenlenen törene, Jandarma Alay Komutanı Jandarma Albay Mustafa Gezer ve Jandarma Alay Komutanlığında görevli askeri personel katıldı. Askeri görevlileri tek tek karşılayan Bitlis Valisi Ahmet Çınar, operasyonlarda gösterdikleri üstün başarılarından dolayı onları kutlayarak, takdirnamelerini verdi. Vali Çınar, operasyonlarda üstün başarı elde eden askeri personeli resmi anlamda özelliği olan takdirname ile ödüllendirdiklerini belirterek şöyle konuştu:

"Jandarma komutanlığımıza bağlı arkadaşlarımız, subay, astsubay, uzman er ve erbaşlarımız ülkemizin bölünmez bütünlüğüne kasteden hem yabancı ülkelerin hem de ülkemiz içerisinde bulunan teröristlerin tamamını, niyetlerine, emellerine karşın ülkemizin bütünlüğü için mücadele ediyor. Bunu da yaz kış demeden saat mefhumu gözetmeden, gerçekten doğrudan ateşin içerisinde mücadele ediyorlar. Tabii ki hepsine minnettarız. Ülke ve millet olarak hepsine müteşekkiriz. Biraz daha öne çıkan durumlar ve arkadaşlarımız oluyor. Bugün de terörle mücadelede üstün başarı gösteren, canlarını ortaya koyan arkadaşlarımıza resmi anlamda bir özelliği de olan takdirname ile ödüllendirmiş olduk."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Gezer Bitlis Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title