Haberler

Bitlis'ten Kısa Kısa

Bitlis Belediyesince doğalgaz kullanımına başlanması amacıyla çalışmalar aralıksız sürdürülüyor.

Bitlis Belediyesince doğalgaz kullanımına başlanması amacıyla çalışmalar aralıksız sürdürülüyor.

Ahmet Eren Bulvarı'nda yürütülen çalışmaları inceleyerek bilgi alan Bitlis Valisi ve Belediye Başkan Vekili İsmail Ustaoğlu, burada esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Ustaoğlu, yaptığı açıklamada, doğalgaz çalışmalarının hız kesmeden devam ettiğini belirterek, şunları ifade etti:

"Alt ve üstyapısıyla sorunsuz bir Bitlis için var gücümüzle çalışıyoruz. Hedeflerimiz doğrultusunda çalışmalarımız hızla devam ediyor. Doğugaz Doğal Şirketi ile yürüttüğümüz doğalgaz altyapı çalışmalarını yakından takip ederek gerek hava kirliliğinin önlenmesi, gerekse alt ve üstyapısıyla sorunsuz bir Bitlis oluşturmak için ne gerekirse yapmaya devam ediyoruz. Vatandaşlarımıza ulaşım sorunu yaşatmamak için çalışmalarımızı hızlı şekilde sürdüreceğiz."

Vali Ustaoğlu'ndan ADEM ve SYDV'ye ziyaret

Bitlis Valisi İsmail Ustaoğlu, Aile Destek Merkezi (ADEM) ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfını (SYDV) ziyaret etti.

Vali Yardımcısı Kamil Güzel ile ADEM'e gelen Vali Ustaoğlu, kursiyerlerle görüşerek el emeği ve göz nuruyla üretilen ürünleri inceledi.

Ustaoğlu, kursiyerlerin ürünlerinin pazarlanabilmesi için yer tahsisi yapılması konusunda çalışma yaptıklarının müjdesini verdi.

Merkezdeki Kur'an kursu ve kreşte de incelemelerde bulunan Ustaoğlu, çocuklarla yakından ilgilendi.

Daha sonra SYDV'ye geçen Vali Ustaoğlu, burada ihtiyaç sahibi vatandaşlara ücretsiz giysi yardımının yapıldığı "Hayır Çarşısı"nı gezerek, SYDV Müdürü Yeter Pürmüs'ten çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Vali Ustaoğlu, dağıtılan ürünlerin kaliteli markalardan oluştuğunu ve vatandaşların ihtiyacına cevap verdiğini belirterek, sosyal devlet anlayışının önemini anlattı.

Vakfın birimlerini gezen Ustaoğlu, personellerden yapılan yardımlar ve üzerinde çalışılan projeler hakkında bilgi aldı.

Tatvan'da elektrik kesintisi

Tatvan ilçesinde programlı elektrik kesintisi uygulanacağı bildirildi.

Vangölü Elektrik Dağıtım AŞ'den yapılan yazılı açıklamada, bakım, onarım ve yatırım tesislerinin devreye alınması çalışmaları sırasında belirlenen bölgelerde elektrik kesintisi uygulanacağı belirtildi.

Açıklamada, 18 Ağustos'ta 08.00-16.00 saatleri arasında şebeke iyileştirme çalışmaları nedeniyle Tatvan'a bağlı Sarıkum köyü ve civarına 8 saat elektrik verilmeyeceği ifade edildi.

Kaynak: AA / Güncel

Tatvan Bitlis Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title