Haberler

Bitlis'te "Sevgi ve Barış Yürüyüşü"

Güncelleme:

AK Parti Bitlis İl Başkanlığınca "Sevgi ve Barış Yürüyüşü" düzenlendi.

AK Parti Bitlis milletvekilleri Vahit Kiler ve Vedat Demiröz ile partililerin barış güvercini uçurmasıyla Nur Caddesi'nde başlayan yürüyüşte, vatandaşlara karanfil dağıtıldı.

AK Parti İl Başkanlığı önünde son bulan yürüyüşe katılan çok sayıda kişi, seçimlerin barış ve huzur içinde geçmesi mesajı verdi.

Milletvekili Kiler, gazetecilere yaptığı açıklamada, kendierine yönelik yapılan saldırıya karşılık barış güvercini uçurarak, karanfil dağıttıklarını söyledi.

30 Mart seçimlerini kazasız, belasız şekilde geçirmeyi arzuladıklarını ifade eden Kiler, şöle konuştu:

"Huzurumuzu bozmak isteyenlere fırsat vermemek için sevgi yürüyüşü yaparak, sevgi mesajı vereceğiz. Birileri ortamı germeye çalışsa da biz sevgiyle karşılık vereceğiz. 30 Mart'a kadar bunu devam ettireceğimizin mesajını veriyoruz. Bu nedenle barış güvercinlerini uçuruyoruz. Bu yürüyüş bir protesto amaçlı değil, kesinlikle sevgi yürüyüşüdür. Geçtiğimiz akşam il başkanımıza gençler tarafından bir saldırı yapıldı. Biz bu saldırıya cevap vermek adına sevgi yürüyüşü düzenledik."

Kiler, seçimlere sayılı günler kala ülkede huzurdan ve sevgiden yana olacaklarını bildirdi. - Bitlis

Kaynak: AA / Yerel

Vedat Demiröz Ak Parti Bitlis Kiler Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title