Haberler

Bitlis'te PKK'ya Hava Destekli Operasyon

Güncelleme:

Bitlis'te merkeze bağlı Ölek köyü kırsalı ile Sehi Ormanında PKK'lı teröristlere karşı hava destekli operasyon başlatıldı.

Bitlis'te merkeze bağlı Ölek köyü kırsalı ile Sehi Ormanı'nda PKK'lı teröristlere karşı hava destekli operasyon başlatıldı.

SIĞINAK VE YAPILAR YOK EDİLİYOR

Bitlis Valiliği'nden yapılan açıklamada, daha önce güvenlik güçleri tarafından tespit edilen PKK terör örgütüne ait hedeflerin vurulduğu belirtildi.

Açıklamada, şöyle denildi:

"Bitlis Merkez Ölek köyü kırsalında ve Sehi Ormanı'nda başlatılan operasyonda, daha önce güvenlik güçleri tarafından tespit edilen, PKK terör örgütüne ait sığınak ve yapılar hava destekli operasyonlar ile yok edilmeye başlandı. Operasyonun tamamlanmasının ardından ayrıca gerekli açıklamalar valiliğimiz aracılığı ile kamu oyuna bildirilecektir." denildi.

YÜKSEKOVA'DA DA HAVA HAREKETLİLİĞİ SÜRÜYOR

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde dün gece başlayan hava hareketliliği yoğun bir şekilde devam ediyor.

Yüksekova'da son günlerde yoğun hava hareketliliği yaşanıyor. Dün akşam saatlerinde Yüksekova Emniyet Müdürlüğü'ne PKK'lılar tarafından yapılan saldırıdan sonra yoğunlaşan hava hareketliliği bugün devam etti. Başlatılan hava destekli operasyonda Yüksekova 3. Piyade Tümen Komutanlığı'ndan belli aralıklarla kalkan helikopterlerin ilçe semalarında ve Dağlıca bölgesinde dolaştıktan sonra tekrar piste döndükleri gözlendi.

Öte yandan, iki gündür yoğunlaşan uçak hareketliliği devam ediyor. Uçakların Dağlıca bölgesindeki PKK hedeflerini vurduğu öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bitlis Valiliği Yüksekova Dağlıca Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (4)

trabzon:

atma ziyaaaaaaaa

12
4
yanıtYanıtla
ZAZA:

GEBERTIN KIKOLARI

6
2
yanıtYanıtla
ali baran:

yazik su devletin silahina abd ve israil parayi göturuyor bizim enayilerde bos daglara bomba saliyor yuh be

3
3
yanıtYanıtla
aki:

şimdı tsk dıyecek 200 pkk oldurduk bombayı patlatacak mılete yıdıracek

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title