Haberler

PKK Bitlis'te İki Karakola Bombalı Araç ve Roketatarla Saldırdı

Güncelleme:

Bitlis'in Tatvan İlçesi'nin Kaynarca Karakolu'na PKK'lı teröristler bomba yüklü araçla saldırdı. PKK, Güroymak'ta ise 3 roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırdı.

Bitlis'in Tatvan İlçesi'nin Kaynarca Karakolu'na PKK'lı teröristler bomba yüklü araçla saldırdı. Saldırıda 2 asker hafif yaralanırken, karakolda maddi hasar meydana geldi. Teröristler dün akşam Güroymak İlçesine bağlı Cevizyatağı Jandarma Karakol Komutanlığı'na da roketatarla ateş açtı.

SABAHIN SEHERİNDE BOMBA YÜKLÜ ARAÇLA SALDIRDILAR

Bitlis Valiliği'nden yapılan açıklamada, Tatvan-Van karayolunun 40'ncı kilometresinde bulunan Jandarma Karakolu önüne sabah saat 05.00 sıralarında teröristlerce getirilen bomba yüklü kamyonet infilak ettirildi. Olayda nöbet kulübesinde bulunan 2 asker hafif yaralandı.

2 PERSONEL HAFİF ŞEKİLDE YARALANDI

Valilik açıklamasında şöyle denildi:

"Tatvan-Van karayolu üzerinde bulunan Bitlis ili Tatvan ilçesi Kaynarca J.Krk.K.lığına Bölücü Terör mensupları tarafından 15.08.2015 günü saat 05.00 sıralarında patlayıcı madde yüklü Ford Transit marka araçla saldırıda bulunulmuştur. Karayolu kenarında karakolun önünde aracın patlatılması sonucu karakolda maddi hasar meydana gelmiştir. Karakolda bulunan (2) personel hafif şekilde yaralanmıştır. Olayla ilgili adli tahkikata başlanılmıştır."

GÜROYMAK'TA ROKETATARLI SALDIRI

Öte yandan Bitlis Valiliğinden yapılan açıklamada, Güroymak İlçesine bağlı Cevizyatağı Jandarma Karakol Komutanlığına da dün akşam saat 18.35 sıralarında 3 roketatar ve uzun namlulu silahlarla teröristler saldırdı. Karakoldaki askerlerin karşılık vermesi üzerine teröristler kaçtığı belirtildi. Olayda herhangi bir can kaybı ve yaralanma olmadığı belirtilirken, bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldığı bildirildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kaynarca Güroymak Tatvan Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

RÖNESANS GAYRİMENKUL HALKA ARZ: Rönesans Gayrimenkul katılım endeksine uygun mu, kaç lot verir? Hastane randevusu alıp gitmeyenlerin cezası ne olacak? Fahrettin Koca açıklama yaptı mı? ABD Başkanı Biden'dan skandal açıklama! | Biden ne söyledi? Biden amcasının yendiğini mi söyledi? Zeynep Bastık hasta mı? Zeynep Bastık'ın sağlık durumu nasıl? Zeynep Bastık neden ameliyat oluyor? Azra Akın'ın çocuğu mu oldu? Azra Akın'ın çocuğunun cinsiyeti ne? Azra Akın'ın kaç çocuğu var? Terör örgütü sözde sorumlusu Fehmi Oral Meşe yakalandı mı? Fehmi Oral Meşe kimdir? İstanbul'da bugün hava nasıl olacak? AKOM uyardı! İstanbul'da sağanak yağış mı bekleniyor? Kabine'de değişim olacak mı? Ömer Çelik sorulara ne cevap verdi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı şifresiz mi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı hangi kanalda, ücretsiz mi, bedava mı olacak? Meliha Akyol kimdir? AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol kaç yaşında, nereli? Kahramanmaraş'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! Kahramanmaraş'ta kaç şiddetinde ve büyüklüğünde deprem oldu? SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETLERİ YATTI MI? 31 Mart Yerel Seçim görevli ücretleri ne zaman hesaplara yatırılacak? HALKA ARZ TAKVİMİ | Bu hafta hangi şirketler halka arz oluyor? Hangi şirket halka arz oluyor, kaç lot veriyor? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 17 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? SURVIVOR YAMAN KİMDİR? Survivor All Star Yaman Keleş kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (2)

ALOHA:

'''' HER KİM BU ÜLKE SINIRLARINDA YAŞAYIP, BARINIP, BU ÜLKENİN EVLADI OLARAK GÖRÜLÜP, BU ÜLKENİN SUYUNU İÇİP, HAVASINI SOLUYUP, VE EN ÖNEMLİSİ, BU ÜLKENİN DEVLETİNİN PARASINI ALIP, BU ÜLKEYE HAİNLİK VE NAMUSSUZLUK DÜŞÜNÜYOR, İSE '''' EVİNE METEOR DÜŞSÜN ''''. . .

24
2
yanıtYanıtla
Vatan içinMobil-IOS:

Bu PKK=hdp iyi niyet bitti. Bu millet bunu affetmez.

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title