Haberler

Bitlis'te PKK'dan Gözaltına Alınan 11 Kişiden 6'sı Tutuklandı

BİTLİS'te polisin 14 Şubat'ta terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik yaptığı operasyonlarda gözaltına alınan 11 kişiden 6'sı, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

BİTLİS'te polisin 14 Şubat'ta terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik yaptığı operasyonlarda gözaltına alınan 11 kişiden 6'sı, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. 5 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Bitlis merkez ile Tatvan, Adilcevaz, Mutki ve Ahlat ilçelerinde PKK/KCK terör örgütünün faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik operasyonlar yapıldı. Yapılan eş zamanlı operasyonlarda M.Ş.Ö., C.K., Ö.T., F.K., R.A., N.K., İ.Y., S.B., S.G., Y.S. ve B.Y. gözaltına alındı. Gözaltına alınan 11 kişinin sorgularının tamamlanmasını ardından adliyeye sevk edildi. N.K., İ.Y., S.B., S.G., Y.S. ve B.Y. 'PKK/KCK terör örgütüne milis/İşbirlikçilik faaliyetlerinde bulunmak, Terör örgütü propagandası yapmak' suçlarından çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken, 5 kişi ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. - Bitlis

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bitlis Tatvan PKK Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title