Haberler

Bitlis'te Kayıp Amca Çocukları Ölü Bulundu

Güncelleme:

Güroymak ilçesine bağlı Çayarası Köyü'nde dağlık alanda kaybolduğu belirtilen iki çocuğun cesetleri birbirine sarılmış halde bulundu.

Bitlis'in Güroymak ilçesine bağlı Çayarası köyünde dağlık alanda kaybolduğu belirtilen iki amca çocuğu olan 5 yaşındaki Serpil ile 4 yaşındaki Bilal Bayhan'ın cansız bedenleri bugün akşam saatlerinde birbirine sarılı halde bulundu. Kuzenlerin donarak öldükleri belirtildi.

ÇOCUKLARIN SOĞUKTAN DONDUĞU TAHMİN EDİLİYOR

İl Afet ve Acil Durum Müdürü Maşallah Bayav, yaptığı açıklamada, amca çocukları Serpil (5) ve Bilal Bayhan'ın (4), köyün kırsal alanındaki Radar mevkisinde ekiplerce yapılan aramada ölü bulunduğunu bildirdi. Çocukların cesedini bir kayalığın altında bulduklarını ifade eden Bayav,"Çocukların soğuktan öldüğünü tahmin ediyoruz" dedi.



MORGA KALDIRILDILAR

Serpil ve Bilal Bayhan'ın cesedinin, otopsi yapılmak üzere Bitlis Devlet Hastanesi morguna kaldırıldığı öğrenildi.

Amca çocukları Serpil ve Bilal Bayhan'ın dün öğle saatlerinde oyun oynamak için evden çıktığı ve bir daha haber alınamadığı belirtilmişti. 

Kaynak: AA / Güncel

Güroymak Bitlis Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (10)

Bawerbaver3@hotmail.com:

Bravo daha 4-5 yaşındak,i 2 çocuğu bulamamışlar.Normaldir sözde kahramanlar.Köpekleride bi moka yaramıyor boşa besliyorlar.

18
25
yanıtYanıtla
seldaselda@hotmail..com:

Çok üzücü bir durum anne babasına allah sabırlar wersin çocuk kaybımız olmasın dayanamıyorum

36
2
yanıtYanıtla
goksen alkangoksenalk@hotmail.com:

Off cok yazik Allah rahmet eylesin

25
0
yanıtYanıtla
ÖZ-İŞ İNŞAATneset.ozkir@hotmail.com:

Allah anne babasına sabırlar versin acılarını derinden paylaşıyoruz allah mekanları cennet eylesin

22
0
yanıtYanıtla
BÜYÜK BİRLİK ALPERENLERgidatek35@gmail.com:

ALLAH RAHMET EYLESİN.RABBİMİN YANINDA HUZUR BULURLAR İNŞALLAH....

20
0
yanıtYanıtla
kazım ilhankilhan55@hotmail.com:

neden neden neden bu aymazlık .canım acıyor ey artık çoğaltmak değil sahiplenmek vede geleceğe ailesi vede milleti için evlatlarımızı hazırlama allahım nur içinde yatırsın

18
0
yanıtYanıtla
MehMedomemoli.33.49@hotmail.com:

bizim çocuklarımız açlıktan yoksulluktan ve soguktan hasta olur yada kar altında kalır ölürler sizinkiler ise tecavüzden kaçırmadan ölürler..yani dogudan biraz batıya batıdanda biraz doguya insanlık versek ölümler olmayacak

6
9
yanıtYanıtla
darklordsedat-sarica@gmail.com:

saçma sapan konuşma

yanıt0
yanıt0
Bawerbaver3@hotmail.com:

AKILSIZLAR MADEM ÖYLE BİR DURUM VAR BÜTÜN MAHALLEYE İLÇEYE ANONS VEREYDİNİZ NEYİ BEKLEDİNİZ.???YOKLUĞA, CAHİLLİĞe,SAHİPSİZLİĞE, FAKİRLİĞE LANET OLSUN.4-5 YAŞINDA ÇACUK EN FAZLA 5 KİLOMETRE YOL GİDER.DİK YOKUŞTA GİDE- MEYECEĞİNE GÖRE AKŞAMDAN İYİ ARASANIZ BULURDUNUZ.İHMAL ,CEHALET,YOKLUK,FAKİRLİĞİN ADI KADER DİR.

6
1
yanıtYanıtla
Bülent Korkmazbilo66@hotmail.com:

Bu Haberle İlgili Yorumunuzu Yazın

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title