Haberler

Bitlis'te Eroin ve Kaçak Sigara Operasyonu

Güncelleme:

Bitlis'te KOM ekipleri, 3 kilo 239 gram eroin ile 178 bin paket kaçak sigara ele geçirdi.

Bitlis Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince yapılan operasyonda 3 kilo 239 gram eroin ile 178 bin paket kaçak sigara ele geçirildi.

Bitlis Valiliğinden yapılan açıklamada, Van ve Hakkari ili güzergahından şehirler arası yolcu taşımacılığı yapan iki ayrı yolcu firmasına ait otobüslerde yolcu olarak seyahat edip kuryelik yapan Suriye uyruklu bir kadınla emekli öğretmen olduğu öğrenilen bir kişinin de aralarında bulunduğu 4 şahıs üzerinde yapılan aramalarda toplam 3 kilo 239 gram eroin maddesi ele geçirildiği bildirildi.

Açıklamada, "Yine aynı bölgede Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince yapılan 7 ayrı operasyonel çalışmada, yakalanmamak amacıyla araçların gerek yasal yüklerinin arasına gizlenmiş gerekse zula bölümlerine depolanmış vaziyette değişik markalarda toplam 178 bin 663 paket kaçak sigara ele geçirildi. Konu ile ilgili yakalanan 7 şahıs hakkında 5607 SKM suçundan adli işlem yapılmış, şahıslar sevk edildikleri adli mercilerce serbest bırakılırken, üzerlerinde eroin maddesi bulunan şahıslar tutuklanmıştır" ifadelerine yer verildi. - BİTLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hakkari Suriye Bitlis Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title