Haberler

Bitlis'te Ameliyatsız Fıtık Tedavisi

Bitlis Devlet Hastanesi Başhekimi ve Fizik Tedavi Uzmanı Erdal Dilekçi, bel ve boyun fıtık operasyonlarını artık ameliyatsız tedavi ettiklerini söyledi.

Bitlis Devlet Hastanesi Başhekimi ve Fizik Tedavi Uzmanı Erdal Dilekçi, bel ve boyun fıtık operasyonlarını artık ameliyatsız tedavi ettiklerini söyledi.

Daha önceden bel ve boyun fıtığı ameliyatlarının beyin cerrahi servisinde yapıldığını ifade eden Dilekçi, "Bel ve boyun fıtığı rahatsızlığı olanların ameliyatsız ve 24 saat için taburcu olacak şekilde tedavi ediyoruz" dedi.

Fizik Tedavi Uzmanı Erdal Dilekçi, bel ve boyun fıtığı Türkiye'de çok sık rastlanan hastalıklardan birisi olduğunu belirtti. Son dönemde özellikle Bitlis Devlet Hastanesi'nde ileri evrim boyun ve bel fıtıklarında tedavi amacıyla daha önce beyin cerrahi servimizde ameliyatla tedavi edilen hastalığın artık ameliyatsız bir şekilde tedavi edileceğini söyledi. Dilekçi, "Uygulanmaya başlanan kapalı fıtık operasyonları ve bunun dışında gelişmiş bir ameliyat mikroskobuyla birlikte riskli hastalarımızı burada ameliyat etmeye başlamıştık. Son dönemde özellikle ülkemizde de kullanılmaya başlanan tedavi şekli olan ameliyatsız bel fıtığına müdahaleyi hastanemizde de başlamış bulunuyoruz. Burada özellikle erken dönem bel ve boyun fıtıklarında hastalarımızı MR ile tespit ettikten sonra yaklaşık 24 saat hastanemizde yatırarak tedaviyi uygulayıp taburcu ediyoruz. Bunun arkasında da yaklaşık 3 ay sonra kontrol ederek bel ve boyun fıtığının tamam iyileştiğini görüyoruz. Bundan yaklaşık 2 ay önce bu tedaviye başladık, başarılı sonuçlarda elde ettik. Dolayısıyla bel ve boyun fıtığı rahatsızlığı olan vatandaşlarımız hastanemizde her evrede çok doğru tedavilerle sonuca ulaştırılıyor" diye konuştu.

Bel ve boyun fıtığının ameliyatsız bir şekilde tedavisinin Türkiye'de yeni yeni başladığını söyleyen Dilekçi, "Son zamanlarda yeni teknolojik gelişmelerle birlikte verilen bir hizmettir. Özellikle büyük şehirlerde özel kliniklerde büyük paralarla yapılan bir tedavidir. Aynı zamanda devlet hastaneleri kapsamında baktığımız zaman bu tedavi şekli Bitlis Devlet Hastanesi olarak Türkiye'de nadir uygulanan hastanelerden birisidir. Dolayısıyla da bu yönüyle de özellik arz eden bir hizmettir" dedi. - BİTLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkiye Bitlis Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title