Haberler

Bitlis'te 5 Partinin Birleşme Kararı Aldığı İddiaları

MHP İl Başkanı Taşdemir: "Herhangi bir siyasi partiyle birleşmemiz söz konusu değil"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Metin Taşdemir, Bitlis'te 5 partinin birleşme kararı almasına ilişkin, "Herhangi bir siyasi partiyle birleşmemiz söz konusu değil" dedi.

Taşdemir, parti binasında gazetecilere yaptığı açıklamada, medyada yer alan 5 partinin birleşme kararının gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Siyasi bir partiyle bir araya gelip, ittifak kurmalarının ve birleşmelerinin söz konusu olmadığını ifade eden Taşdemir, şöyle konuştu:

"MHP Bitlis ve Türkiye siyasetinde asla ve asla ittifak kurmamış ve kurmayacaktır. Bitlis Belediye seçimlerinde iddialı olduğunu gören diğer siyasi parti temsilcilerinin istifa edip, MHP'ye katılacakları yönünde Bitlis halkı arasında konuşulan bir ifade haline gelmişti. Ancak son günlerde medyada yer alan partimizin diğer 4 siyasi partiyle birleşmesi haberi gerçeği yansıtmıyor. Partimiz Türkiye'de hergün büyüyor. Bitlis'te de 30 Mart'ta yapılacak seçimde çok iyi bir sonuç alarak partimizin kentteki gücünü bir kez daha ortaya koyacağız."

MHP'nin Bitlis'ten daha önce bir milletvekili çıkardığını ve 2009 yerel seçimlerinde ise Ahlat Belediye Başkanlığı'nı aldığını hatırlatan Taşdemir, partilerine katılmak isteyen kim olursa olsun rozetini takmaya hazır olduklarını sözlerine ekledi. - Bitlis

Kaynak: AA / Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi Metin Taşdemir Türkiye Bitlis Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title