Haberler

Bitlis İnşaatlarda Çalışarak Biriktirdiği 6 Bin Lirası Yangında Kül Oldu

İnşaatlarda çalışarak biriktirdiği 6 bin lirası yangında kül oldu Bitlis'in Adilcevaz ilçesi'nde yaşayan Aydın Sönmez'in evinin yatak odasında çıkan yangın, inşaatlarda çalışarak kazandığı 6 bin lirasını da yaktı.

İnşaatlarda çalışarak biriktirdiği 6 bin lirası yangında kül oldu

Bitlis'in Adilcevaz ilçesi'nde yaşayan Aydın Sönmez'in evinin yatak odasında çıkan yangın, inşaatlarda çalışarak kazandığı 6 bin lirasını da yaktı.

Adilcevaz'ın Atatürk Mahallesi'nde yaşayan Sönmez ailesinin kiracı olarak yaşadıkları evin yatak odasında gece yangın çıktı. İnşaat işçisi Aydın Sönmez, çocukları ile birlikte başka bir odada yattıkları sırada duman kokusu ile uyandığını belirtti. Alevlerin yatak odasını sardığını kaydeden Sönmez, hemen evi boşalttıklarını ve itfaiyeyi aradığını söyledi. Gelen itfaiye ekibinin yangını söndürdüğünü, ancak inşaatlarada çalışarak biriktirdiği 6 bin lirasının da yandığını anlattı. Aydın Sönmez yatak odasındaki tüm eşyalarının da yandığını belirterek yardım istedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Adilcevaz Bitlis Aydın 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title