Haberler

Bitlis) Çatıdan Düşen Kar Kütlesi Araçları Kullanılamaz Hale Getirdi

(BİTLİS) Çatıdan düşen kar kütlesi araçları kullanılamaz hale getirdiBİTLİS (İHA) - Bitlis'in Tatvan ilçesindeki bir binanın çatısından düşen kar kütlesi, araçları kullanılamaz hale getirdi.

(BİTLİS) Çatıdan düşen kar kütlesi araçları kullanılamaz hale getirdi

BİTLİS (İHA) - Bitlis'in Tatvan ilçesindeki bir binanın çatısından düşen kar kütlesi, araçları kullanılamaz hale getirdi.

İlçenin Feqi Hüseyin Sağnıç Caddesi üzerinde bulunan 5 katlı eski Telekom binası önünde park halinde bulunan iki aracın üzerine, çatıdan buz ve kar kütleleri düştü. Olayda 13 AC 765 ve 07 VGE 30 plakalı araçlarda maddi hasar oluştu. Olaya tanık olan vatandaşlar, önce bir ses duyulduğunu, ardından ise büyük bir gürültüyle çatıdaki tonlarca karın iki aracın üzerine düştüğünü belirttiler.

13 AC 765 plakalı araç sahibi Nevzat Alparmak ise, çatıdan düşen kar düşmesi sebebiyle aracında büyük maddi hasar oluştuğunu belirtti. Binaların üzerindeki karların temizlenmemesi sebebiyle sürekli bu tür olayların yaşandığını belirten Alparmak, "Binanın üzerindeki karlar araçlarımızın üzerine düştü. Bina sahipleri, binalarının üzerindeki karları temizlemiyor, yetkililer de bunu kontrol etmiyorlar. Bunun sonucunda da iki araç bu hale geldi. İkisi de kullanılamaz durumdalar. Tek tesellimiz, araç içinde kimsenin olmaması, can kaybı ve yaralanmanın olmamasıdır" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Asayiş

Tatvan Bitlis 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title