Haberler

Bitlis - Adilcevaz?da Halk Sokağa Döküldü

Adilcevaz'da halk sokağa döküldüBİTLİS'in Adilcevaz İlçesi'nde vatandaşlar, darbe girişimine tepki göstermek için sokaklara döküldü.

Adilcevaz'da halk sokağa döküldü

BİTLİS'in Adilcevaz İlçesi'nde vatandaşlar, darbe girişimine tepki göstermek için sokaklara döküldü.

İstanbul ve Ankara'da yaşanan gelişmeler ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çağrısı üzerine Bitlis'in Adilcevaz İlçesi'nde binlerce kişi evlerinden çıkarak sokaklara indi. Ak Parti İlçe Başkanlığı önünde toplanan kalabalık, Türk bayraklarıyla darbe karşıtı sloganlar atıp tekbir getirdi. Belediye Başkanı Necati Gürsoy'un da aralarında bulunduğu bir grup ise İlçe Emniyet Müdürlüğü binası önünde İstiklal Marşı okudu.

Belediye Başkanı Necati Gürsoy, gün birlik günü olduğunu belirterek, "Dış odakların desteğiyle ülkemize bir darbe yapılmaya çalışılmaktadır. Bizler buraya huzursuzluk yapmak için gelmedik. Ülkemize sahip çıkmaya geldik. Provokasyon yapanlara ve ortalığı karıştırmak isteyenlere karşı birlik olmamız gerekir. Polis de bizim, asker de bizim, devlet de bizim. Ancak bizler birbirimizi seveceğiz. Çünkü bizim kaybedecek zamanımız yok. Bu ülke için, bu ülkenin geleceği için çok çalışıp demokrasimizi devam ettireceğiz. Hiçbir taşkınlık yapmadan tepkimizi göstereceğiz? dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Adilcevaz İstanbul Bitlis Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title