Haberler

Bitkisel Yağın Önderi Orkide

Güncelleme:

Orkide markalı ürünleriyle sıvı yağ pazarının lider oyuncusu Küçükbay A.Ş., sektörde kalite ve teknoloji odaklı büyümeye devam ediyor.

Küçükbay A.Ş., Ekiz ve Orkide markaları ile sektördeki lider konumunu her geçen gün sağlamlaştırıyor.

Bitkisel yağ sektöründe ayçiçek yağı, mısır yağı, zeytin yağı, soya yağı, kanola yağı, bitkisel karışım yağları ile hizmet veren Orkide Yağları, margarin grubunda da hem tüketiciye, hem de catering sektörüne yönelik geniş ürün yelpazesiyle dikkat çekiyor. Ülkemizin yağ ihtiyacının yüzde 20-25'ini karşılayan Küçükbay A.Ş., yeni yatırımlarıyla bu oranı artırmayı iç satış pazar payını her geçen gün artırarak geniş bayi ağıyla Türkiye'de lezzet, kalite ve raflarda bulunabilirlik açısından ilk sıralarda yer alıyor. Catering sektöründe, tatlı üreticileri ve özel yemek fabrikaları tarafından yoğun olarak tercih edilen Orkide Yağları, mevcut tesislerinin yanısıra Atatürk Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyetlerine başlayan Ekiz Zeytinyağı Tesisleri'nde teknolojinin en son yeniliklerini kullanarak üretim yapıyor.

Atılımlar hız kesmiyor

Küçükbay A.Ş., üretimde ve tüketimde tüm dünyanın en çok önem verdiği ve yaşam kalitesini doğrudan etkileyen alanların başında gelen sıvı yağ sektöründe yatırımlarını bu doğrultuda yaparak gücüne güç katıyor. Orkide ve Ekiz markalarıyla kaliteden ve müşteri memnuniyetinden taviz vermeyen Küçükbay A.Ş., Papix ile hizmet verdiği plastik sektöründe kendi şişelerini ve ürün ambalajlarını da yapıyor. Sanayi maratonunda ki hızlı temposuyla dikkatleri çeken Orkide Yağları'nın 122 ülkeye ihracat yaptığının altını çizen Küçükbay A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Küçükbay, "Sahip olduğu sosyal ve kültürel değerlerin yanısıra üretim ve tüketim kapasitesi ile Türkiye, dünyanın en güçlü ekonomisine sahip ülkeleri arasında. Ülkemizin gelecek vizyonu içerisinde etkin rol oynayan ilerici, sürdürülebilir gelişim kapasitesine sahip, öncü sanayi kuruluşları arasındaki yerini her gün biraz daha pekiştiren Küçükbay A.Ş., atılımlarını bu yönde gerçekleştiriyor. Teknolojinin en son yeniliklerini kullanarak faaliyete başlayan tesislerimizle birlikte geniş bir pazar ağına sahip bitkisel yağ sektöründe emin ve sağlıklı adımlar ile yürüyoruz. Sıvı yağda ve margarin grubunda sürdürdüğümüz başarılarımızı, endüstriyel ürünler sektöründe de gösteriyoruz" dedi.

ISO 500 listesinde üst sıralarda

İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından açıklanan Türkiye'nin en büyük 500 sanayi kuruluşu listesinde her yıl istikrarlı bir şekilde yer alan Küçükbay Yağ San.A.Ş. 2014 yılı listesinde 98. sıraya yükselme başarısını gösterdi. 2015 yılında da büyümeye devam ettiklerini ve yıl sonu itibariyle konsolide bazda Grup cirosunu artırmayı hedeflediklerini ifade eden Küçükbay, "Başarı yolculuğumuzda Türk halkı, tedarikçilerimiz, bayilerimiz ulusal ve uluslararası müşterilerimiz ile birlikte yürüyoruz. Ülkemize hizmet yarışında, geleceğimiz için yeni yatırımlarla gücümüze güç katarken Türkiye için üretiyor, ihracat yapıyor, Türkiye ile birlikte büyüyoruz." şeklinde konuştu.

Küçükbay A.Ş., dünyanın her yerinde

1946 yılında serüvenine başlayan Ekiz markasını bünyesine 2014 yılında dahil eden Küçükbay A.Ş., Çiğli Atatürk Organize Sanayi Bölgesi'nde yeni fabrikası Ekiz Zeytinyağı tesislerinde üretime başladı. Küçükbay A.Ş., Orkide markasının yanı sıra Ekiz Zeytinyağı ile "Sağlıkla ve Güvenle" sloganıyla dalga dalga Türk halkının ve tüm dünya tüketicilerinin damaklarını tatlandırıyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Organize Sanayi Bölgesi Mustafa Kemal Atatürk Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title