Haberler

Bitkisel Çaylara Talep Arttı

Havaların soğumasıyla bitkisel çaylara talepte artış yaşandığı bildirildi.

Edirne'de aktarlık yapan Esat Güven, yaptığı açıklamada, havaların soğumasıyla bitkisel çaylarına olan ilginin arttığını belirtti.

Kış öncesi müşterilerine "kış çayları" olarak nitelenen bitkisel çayları önerdiklerini ifade eden Güven, şunları söyledi:

"Gribal enfeksiyonlara karşı bağışıklık sistemimizi güçlendirmemiz gerekiyor. Tüketeceğimiz gıdalar da önemli. Burada tavuk suyu çorba, kelle paça çorbası, soğan sarımsak, doğal antibiyotik özelliği olan gıdaları tüketmememizin yanı sıra yine bağışıklık sistemimizi güçlendirmeye yardımcı olacak kış çayları içmeliyiz. Kış çaylarının içerisinde hibiskus, en doğal antibiyotik olan ekinezya, hatmi, papatya, okaliptüs, ayva yaprağı, kuşburnu, tarçın karanfil, ada çayı ve ıhlamur gibi çok faydalı bitkiler bulunuyor. Bu karışımları 10-15 dakika demleyerek biraz bal takviyesiyle içebiliriz."

Kaynak: AA / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

BAYRAM MESAJLARI RESİMLİ 2024 | Ramazan Bayramı Sözleri ve Mesajları! En güzel, Dualı, Anlamlı, Kısa Bayram Mesajları… Bayramda yağmur yağacak mı? İstanbul, Ankara, İzmir ve diğer iller bayramda hava nasıl? Ramazan Bayramı 1.2.3. gün hava durumu! Samsun bayram namazı saat kaçta 2024? Samsun bayram namazı saati Diyanet tarafından açıklandı Kayseri bayram namazı saat kaçta 2024? Kayseri bayram namazı saati Diyanet tarafından açıklandı Manisa bayram namazı saat kaçta 2024? Manisa bayram namazı saati Diyanet tarafından açıklandı Kocaeli bayram namazı saat kaçta 2024? Kocaeli bayram namazı saati Diyanet tarafından açıklandı Şanlıurfa bayram namazı saat kaçta 2024? Şanlıurfa bayram namazı saati Diyanet tarafından açıklandı Konya bayram namazı saat kaçta 2024? Konya bayram namazı saati Diyanet tarafından açıklandı Bursa bayram namazı saat kaçta 2024? Bursa bayram namazı saati Diyanet tarafından açıklandı İzmir bayram namazı saat kaçta 2024? İzmir bayram namazı saati Diyanet tarafından açıklandı Ankara bayram namazı saat kaçta 2024? Ankara bayram namazı saati Diyanet tarafından açıklandı İstanbul bayram namazı saat kaçta 2024? İstanbul bayram namazı saati Diyanet tarafından açıklandı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 9-10 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 9-10 Nisan BAYRAMDA HAVA DURUMU nasıl olacak? İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 9-10 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title