Haberler

Bitki Günlükleri Eğitim Seminerleri" Başladı

Aksuvital'in desteklediği "Bitki Günlükleri Eğitim Seminerleri" dizisi "Modern Aktarlar" semineriyle başladı.

Aksuvital'in desteklediği "Bitki Günlükleri Eğitim Seminerleri" dizisi "Modern Aktarlar" semineriyle başladı.

Aksuvital açıklamasına göre, yaptığı bilimsel çalışmaların yanı sıra eğitime de önem veren Aksuvital, "Bitki Günlükleri Eğitim Seminerleri"  projesine destek vererek sektör profesyonellerine geleceklerine yönelik hem kişisel hem de mesleki gelişim konusunda katkıda bulunmayı hedefliyor.

Bitki Günlükleri Eğitim Seminerleri dizisinin ilk ayağı "Modern Aktarlar" semineri Zeytinburnu Tıbbi Bitkiler Bahçesi'nde gerçekleştirildi.  Aktarların geçmişi ve bugününden bahsedilen seminerde sektörün durumu ve ileride olması öngörülen yaptırımlardan bahsedildi. Arı ve arı ürünlerinin de anlatıldığı programda katılımcılara yapılan deneylerle gerçek bal ve sahte bal anlatıldı. Kullanıcılara, gerçek balı mutlaka güvendikleri yerlerden almaları konusunda uyarılar yapıldı.

Eğitim, 10-17-24 Aralık 2014 tarihlerinde 09.30-12.30 saatleri arasında Zeytinburnu Tıbbi Bitkiler Bahçesi'nde ücretsiz olarak devam edecek. Eğitim sonunda katılımcılara ücretsiz sertifika verilecek. - İstanbul

Kaynak: AA / Güncel

Zeytinburnu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title