Haberler

Bismil Emniyet Müdürlüğü'ne Bombalı Saldırı: 7 Polis Yaralı

Güncelleme:

Diyarbakır'ın Bismil İlçesi Emniyet Müdürlüğü binasına akşam saatlerinde PKK tarafından bombalı saldırı düzenledi. Saldırıda 7 çevik kuvvet polisi yaralandı.

Diyarbakır'ın Bismil İlçesi Emniyet Müdürlüğü binasının bitişiğinde bulunan ve çevik kuvvet polislerinin kaldığı binaya bombalı saldırı düzenlendi.

BOMBALI SALDIRI PKK'LILAR TARAFINDAN DÜZENLENDİ

Bismil İlçe Emniyet Müdürlüğü binasının bitişiğinde bulunan ve çevik kuvvet polislerinin kaldığı binaya akşam saat 20.30 sıralarında PKK'lılar tarafından bombalı saldırı düzenlendi.

SALDIRIDA 7 ÇEVİK KUVVET POLİSİ YARALANDI

El yapımı bombanın atılmasının ardından nöbet tutan polisler de silahla karşılık verdi. Ateş açılması üzerine PKK'lılar ara sokaklara girip kaçarken, patlamada 7 çevik kuvvet polisi yaralandı.

KAÇAN TERÖRİSTLERİN YAKALANMASI İÇİN OPERASYON BAŞLATILDI

Polisler, Bismil Devlet Hastanesi'ne götürülüp tedaviye alındı. Yaralı polislerin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Kaçan PKK'lıların yakalanması için ilçe merkezinde operasyon başlatıldı.

DÜN FACİANIN EŞİĞİNDEN DÖNÜLMÜŞTÜ

Öte yandan Bismil İlçesi'nde dün akşam da Batman yoluna bırakılan el yapımı patlayıcı, son anda güvenlik güçleri tarafından fark edilerek imha edilmişti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bismil Yerel Yaşam Güncel Haberler

500

Yorumlar (167)

Vatansiz hainler:

Hadi soylarini kurutalim ! Yeter !

66
163
yanıtYanıtla
UYANIN ARTIK:

Gerçek müdahale şart

177
30
yanıtYanıtla
insan:

Biz işidi vuralim PKK bizi vursun ne bu böyle ozmn PKK İŞİD KARDESTİR

111
30
yanıtYanıtla
Tegmen:

Hepsini yakalatmassam Bana tegmen demesinler korkmayin

64
77
yanıtYanıtla
türk:

kürtleri kebap yapın arslanlarım

23
103
yanıtYanıtla
dara:

Halka İktidarsızlık ve İstikrasızlık Korkusu Vermek İçin Kaybedilen Gücü Tekrar Ele Geçirmek İçin Kargaşa ve Şiddet Ortamı Yaratarak . . Koalisyon Hükümetini Kurmayan AKP nin Erken ( Yeniden ) Seçim Alt Yapısı Çalışmaları

47
67
yanıtYanıtla
hasan:

Teröristleri sağ almayin öldürün

103
9
yanıtYanıtla
Angaralı:

Kendi egolarını tatmin etmek için bu kadar zaman niye beklediler sorarım size bu zamana kadar beklersen herşey olur yazık nice vatan evladı şehit oldu bize Tansu Çiller lazım kimse şu bu demedin ben onu bilirim.

18
93
yanıtYanıtla
MUSTAFA YILMAZ:

ölenler kürt hapise giren kürt evleri basilan kürt bu nasil is.

72
39
yanıtYanıtla
......:

Devamli bombardıman yapılırsa onlar durumu hiç bu nasıl çözüm süreci resmen savaş açmış akp sonrada çözüm diyor ülkeyi kaosa sürüklüyor

61
36
yanıtYanıtla
Tüm 167 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title