Haberler

Bismil'de Sokağa Çıkma Yasağı

Güncelleme:

Diyarbakır'ın Bismil ilçesine bağlı Dumlupınar, Fırat ve Tekel mahallelerinde sokağa çıkma yasağı ilan edildi. Cami ve belediye hoparlörlerinden yapılan anonslarla duyurulan yasağın ardından vatandaşlar evlerine çekildi.

TERÖRİSTLER SERVİSLERE EL KOYDU, ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLER OKULDA MAHSUR KALDI

Ulutürk, Tekel, Dumlupınar ve Fırat mahallelerinde saat 12.00'den geçerli olmak üzere sokağa çıkma yasağı ilan edilen Bismil ilçesinde, bir grup terörist tarafından önce iki öğretmenin aracına, sonra da öğrencileri taşıyan servis araçlarına el konuldu. Araçları, hem kendilerine barikat hem de yolları kesmek için kullanan teröristler, diğer servislerin şoförlerini de öğrencileri taşımamaları yönünde tehdit etti.

Bunun üzerine bazı okullardaki öğrenciler evlerine yürüyerek gitmek durumunda kalırken, Ulutürk ve Bismil ilkokullarında okuyan öğrenciler ile öğretmenleri okulda mahsur kaldı.

SİLAH SESLERİ GELİYOR

Sokakların boşaldığı ilçeden yer yer silah sesleri de gelmeye başladı.

NUSAYBİN'DE 5 GÜNLÜK YASAK BUGÜN KALDIRILDI

Mardin Valiliği tarafından Nusaybin ilçesinde 1 Ekim saat 19.00'da başlayan sokağa çıkma yasağı, sabah saat 06.00 itibarıyla sona erdi. Nusaybin'de sokağa çıkma yasağının bitmesiyle birlikte 5 gündür evlerinde olan vatandaşlar bugün ilk kez dışarı çıktı.

Fırat ve Abdulkadir Paşa mahallelerine polisin ara sokaklara girmesini engellemek için oluşturulan barikatlar polis tarafından yıkıldı, hendeklerin bir bölümü dolduruldu.

Ev ve iş yerlerinin duvarlarına isabet eden mermilerin izleri operasyon ve çatışmanın boyutunu gözler önüne serdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Diyarbakır Dumlupınar Nusaybin Bismil Yerel Yaşam Güncel Haberler

500

Yorumlar (73)

MuratMobil-IOS:

MHPye oy verin

6
66
yanıtYanıtla
Yiğit turhantpuMobil-IOS:

Vurun hainleri

45
19
yanıtYanıtla
taner:

inadına barış inadına hdp

43
18
yanıtYanıtla
mali maliMobil-IOS:

yaşasın hdp yaşasın Esad

8
51
yanıtYanıtla
Defol akp:

Terör merör hikaye akp ye oy vermeyenler cezalandırılıyor. İnadına HDP inadına barış

26
31
yanıtYanıtla
ulkucuMobil-ANDROID:

cumhurbaskanin gozunu kan burumus, nasil olsa olenler onun evladi degil

11
43
yanıtYanıtla
yumujt:

pkk dan ölenler bizim evledımız değil ama senin bir biyolojik bağın var gibi

yanıt2
yanıt0
maho:

UYANIK OL EY ANADOLU HALKI. . . . NEDEN HERKES AKP VE RECEP TAYİP ERDOĞAN A SALDİRİYOR. . ÇÜNKÜ VATANİMİZ İÇİN GÜZEL İŞLER YAPİYORDA ONDAN. . KENDİ TANKİMİZ, HELİKOPTERİMİZ, SAVAŞ GEMİMİZ, İHA LAR, UYDULAR. . . . HEP KENDİMİZ YAPIYORUZ. . . BAŞ ORTUSUNU UNUTMA, KORKMADAN CAMİYE GİDEBİLİYORUZ. . . İMF YE BORCU BU HÜKÜMET BİTİRDİ. DİK DURAN TÜRKİYE VAR ARTIK. . . BU İÇ VE DIŞ DUSMANLARİN ZORUNA GİDİYOR. . . . İNADİNA AKP. . . VATANINI, BAYRAĞINI, DİNİ SEVEN . . . . AKP YE GELİR. . .

38
12
yanıtYanıtla
ali:

Sen hastasin birader en yakin zamanda ak partine git seni bir baytara gondersinler ha ok ha imf ye borc 10 milyardi onu hitirdi dis devletlerede 300 milyardi oda 500 milyar dolardi hesapla hangisi karli olmayan aklinla

yanıt6
yanıt9
Midyat^^li:

maho beg canımsın he vallah aynen senleyık Durmak yok yola devam.

yanıt1
yanıt0
Tüm 73 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title