Haberler

Bismil'de "1. Eğitim, Bilim, Sanat, Kültür ve Spor Şenliği"

Bismil ilçesinde "1. Eğitim, Bilim, Sanat, Kültür ve Spor Şenliği" düzenlendi.

Bismil ilçesinde "1. Eğitim, Bilim, Sanat, Kültür ve Spor Şenliği" düzenlendi.

Bismil Kaymakamlığınca okul öncesi, ilköğretim ve ortaöğretim çağındaki öğrencilerin bireysel yeteneklerini geliştirmeleri amacıyla Özgürlük Bulvarı'nda düzenlenen şenlikte, öğrencilerin hazırladığı projeler sergilendi.

Açılışa katılan Kaymakam Vehbi Bakır, şenliğe Bismil'de bütün okulların katıldığını ve öğrencilerin yıl boyunca yaptığı çalışmaları burada sergilediğini söyledi.

Bakır, "Bismil'de ilk kez düzenlendiğimiz şenliğe vatandaşların ilgi göstermesini istiyoruz. Öğrencilerimizin yaptığı birbirinden güzel projeler ve eserler var. Bunların hepsi görülmeye değer. Stantlar akşama kadar ziyarete açık olacak" diye konuştu.

Her türlü kalkınmanın temelinde eğitimin olduğuna dikkat çeken Bakır, okullarda çocuklara sadece matematik, fizik, kimya ve diğer dersleri öğretmenin yeterli olmadığı ifade etti.

Bakır, şöyle konuştu:

"Çocukların geleceğe en iyi şekilde hazırlanması, sanatsal, kültürel, sportif ve toplumsal alanda yeterli donanıma sahip olması için tüm eğitim kadromuzla gayret sarf ediyoruz. Bu konuda ailelerimizle, okul aile birliklerimizle çalışmaktayız. İlk defa yapılan bu şenlikle eğitim kadrolarımızın yıl içindeki emeklerini sizinle paylaşmak istedik. Çünkü her türlü kalkınmanın temelinde eğitim var. Eğitim olmadan hiçbir alanda ilerleme kaydetmemiz mümkün değil. Bismil olarak eğitimdeki başarımızı her geçen yıl arttırıyoruz."

Projelerini sergileyen öğrencileri de kutlayan Bakır, şenlikle kardeşlik duygularının pekiştirileceğini söyledi.

Şenliğin açılışına Garnizon Komutanı Binbaşı Mehmet Balcı, Cumhuriyet Başsavcısı Burhan Görgülü, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Kemal Yılmaz, kurum müdürleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı. - Diyarbakır

Kaynak: AA / Yerel

Vehbi Bakır Bismil Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title