Haberler

Bisikletli Gençler 'Medeniyet ve Barış Turu'na Çıktı

Ankara, İstanbul ve Adana’dan Hatay’ın İskenderun ilçesine gelen bir grup bisikletli genç, insanların birçok farklılığa rağmen nasıl bir arada sorunsuz yaşayabildiklerini öğrenmek amacıyla ’Medeniyet ve Barış Turu’na çıktılar.

Ankara, İstanbul ve Adana'dan Hatay'ın İskenderun ilçesine gelen bir grup bisikletli genç, insanların birçok farklılığa rağmen nasıl bir arada sorunsuz yaşayabildiklerini öğrenmek amacıyla 'Medeniyet ve Barış Turu'na çıktılar.

3 gün boyunca Hatay'ın her ilçesini bisikletleriyle gezeceklerini söyleyen Dinçer Özoran, insanların birçok farklılığa rağmen nasıl bir arada sorunsuz yaşayabildiklerini öğrenmek amacıyla Medeniyet ve Barış Turu düzenlediklerini söyledi.

Hatay'ın Ortadoğu'nun en büyük medeniyetlerine ev sahipliği yaptığını belirten Özoran, "Ortadoğu'da hepimizin gözleri önünde çıkarılan bir savaş var ve bu ülkemizde de ayrımcılığın ve nefret kültürünün artmasına neden oluyor. Hatay, birlikte yaşamak konusunda herkese ders verebilecek konumda. İnsanların burada birçok farklılığa rağmen nasıl bir arada sorunsuz yaşayabildiklerini öğrenmek için Hatay'da Medeniyet ve Barış Turuna çıktık" dedi.

İskenderun sahil kordonundan yola çıkan bisikletli grubun ilk durağı Arsuz ilçesi olacak. - HATAY

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İskenderun İstanbul Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title