Haberler

Bisikletli Dereye Uçtu' İhbarı Ekipleri Alarma Geçirdi

Bursa'da, Nilüfer Vadisi'ndeki bisiklet yolunda bir kişinin bisikletiyle dereye uçtuğu ihbarı, itfaiye, AFAD ve polis ekiplerini harekete geçirdi.

Bursa'da, Nilüfer Vadisi'ndeki bisiklet yolunda bir kişinin bisikletiyle dereye uçtuğu ihbarı, itfaiye, AFAD ve polis ekiplerini harekete geçirdi. Ekipler yaptıkları aramada çamura saplanmış olan bisikleti dereden çıkardı. Ekiplerin dere çevresi ve içinde yaptıkları aramalara, çamura saplanmış bisikletin bir haftadan beri aynı yerde durduğunun anlaşılması üzerine son verildi.

Merkez Osmangazi İlçesi Soğanlı Mahallesi Çevre Yolu Botanik Park Mevkii'nde bulunan Nilüfer Vadisi bisiklet yolunda seyir halinde olan bir kişinin bisikletiyle dereye uçtuğu ihbarı üzerine ekipler harekete geçti. Kısa sürede olay yerine polis, itfaiye ve AFAD ekipleri sevk edildi. Ekipler dere içinde çamur içine saplanmış ters dönmüş bir bisiklet gördüler. AFAD ekipleri halatlarla dere içine girip arama yaptılar. Ters dönen ve çamura çaplanmış bisikleti sudan çıkaran ekipler yaklaşık yarım saat dere içinde ceset aradı. Yapılan tüm aramalara rağmen ceset bulunamazken bölgede bisikletiyle gezenler dere içinde bisikletin bir haftadan beri durduğunu söyleyince ekipler aramalarına son verdiler. Bisiklet ise bölgede görev yapan Özel Güvenlik görevlilerine teslim edildi. - Bursa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title