Haberler

Bisikletiyle Dünyayı Geziyor

DÜNYA turu için bisikletiyle 4 yıl önce Fransa'dan yola çıkan Florent Gouachon, Avrupa ve Balkanlar üzerinden Ağrı'ya ulaştı.

Türkiye'de Ege ve Akdeniz'i gezdikten sonra Ağrı'ya gelen matematik öğretmeni Florent Gouachon, buradan İran, Türkmenistan, Çin, Hindistan, Japonya ve Avusturalya'ya gidecek. Bisikletiyle 10 yıl daha gezmeyi planladığını ifade eden Florent Gouachon, Ağrı'da tanıştığı Ömer Can Korkmaz'ın misafiri oldu. 34 yaşındaki Florent Gouachon 6 ay içerisinde İran üzerinden diğer planladığı ülkeleri gezecek. 2018 yılı Ocak ayında ailesini Fransa'da ziyaret ettikten sonra gezilerini sürdürmeyi planlayan Florent Gouachon, Türk misafirperverliğine hayran kaldığını söyledi. Florent Gouachon Türkiye'nin çok güzel bir ülke olduğunu, insanların yabancılara sıcak davrandığını anlattı.

Fransız gezgini konuk eden Ağrılı Ömer Can Korkmaz ise "Macera dolu serüveninde kendisine iyi şanslar diliyorum. Kimbilir belki dünyanın başka bir yerinde tekrar karşılaşırız" dedi.

- Ağrı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Türkiye Fransa Ağrı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title