Haberler

Bisikletin Belgeli Hakemleri

Türkiye Bisiklet Federasyonu ile Erzurum GHSİM’nin ortaklaşa düzenlediği Bisiklet Hakem Kursunu başarılı ile bitiren adaylara belgeleri verildi.

Türkiye Bisiklet Federasyonu ile Erzurum GHSİM'nin ortaklaşa düzenlediği Bisiklet Hakem Kursunu başarılı ile bitiren adaylara belgeleri verildi.

Türkiye Bisiklet Federasyonu, Erzurum GHSİM ve Bisiklet İl Temsilciliğinin ortaklaşa düzenlediği Bisiklet Hakem Kursu'nu başarı ile bitiren adaylar için Erzurum GHSİM'de belge dağıtım töreni yapıldı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil ile Spor Şube Müdürü Güngör Şenses ve Bisiklet İl Temsilcisi Mustafa Kocaman adayların belgelerini takdim etti. İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, 27-28 Aralık 2014 tarihlerinde yapılan bisiklet hakem kurusundan 13 adayın başarılı olarak belge almaya hak kazandığını söyledi.

Taşkesenligil, "İlimizde ilk kez bisiklet hakem kursu organize ettik. Bu kursu başarı ile bitiren adaylara belgelerini verdik. Kendilerine başarılar diliyorum. Kursu Erzurum'da düzenleyen Bisiklet Federasyonu'na ve il temsilcimiz Mustafa Kocaman'a teşekkür ediyorum" dedi. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Erzurum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title