Haberler

Bisikletçiler Kalp Sağlığı İçin Pedallara Bastı

İzmir’in Bergama ilçesinde, Kalp Sağlığı Haftası nedeniyle farkındalık oluşturmak için bisiklet turu düzenleyen 38 bisikletçi, pedallara kalp sağlığı için bastı.

İzmir'in Bergama ilçesinde, Kalp Sağlığı Haftası nedeniyle farkındalık oluşturmak için bisiklet turu düzenleyen 38 bisikletçi, pedallara kalp sağlığı için bastı.

Bergama ilçesinde, Kalp Sağlığı Haftası nedeniyle anlamlı bir etkinlik gerçekleştirildi. Bisikletliler Derneği Bergama Temsilciliği, Pergamon Bisiklet Kulübü ile Türk Kalp Vakfı tarafından düzenlenen etkinliğe, Bergamalı 38 bisikletçi katıldı. Bayraklı parktan başlayan etkinlikte, ilk önce Cumhuriyet Meydanına gelindi. Burada etkinliğin amacı ile ilgili bir açıklama yapıldı. Kulüp üyesi Yusuf Sarı tarafından yapılan açıklamada, "Bugün Kalp Sağlığı Haftası nedeniyle farkındalık oluşturmak ve kalp sağlığına dikkat çekmek için bu etkinliği düzenledik. Vatandaşlarımızın bisikletli yaşamı, bisiklet ulaşımını tercih etmeleri kalp ve damar sağlığı için çok önemli. Buna dikkat çekmek için buradayız ve herkesi bisiklet kullanmaya davet ediyoruz" dedi.

Daha sonra bisikletçiler Paşaköy Mahallesine gitti. Paşaköy'de, çocuklara kalp şeklinde balonlar dağıtıldı. Paşaköy'de ki doğa gezisi ardından etkinlik Cumhuriyet Meydanında sona erdi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türk Kalp Vakfı Paşaköy Bergama İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title