Haberler

Bisiklet Yarışı ve Yamaç Paraşütü Şenliği" (2)

Elazığ'ın Sivrice ilçesinde, bu yıl 4'üncüsü düzenlenen "Bisiklet Yarışı ve Yamaç Paraşütü Şenliği" başladı.

Elazığ'ın Sivrice ilçesinde, bu yıl 4'üncüsü düzenlenen "Bisiklet Yarışı ve Yamaç Paraşütü Şenliği" başladı.

Elazığ Valiliği, Sivrice Belediyesi ve Genç Elazığlılar Derneğince organize edilen şenlikte, farklı illerden gelen 40 bisikletçi, Hazar Gölü çevresinde oluşturulan parkurda yarıştı.

Yarışmada ilk 3 sırayı Adana'dan Bayram Eroğlu ve İsmail Mutlu ile Bursa'dan Gökhan Uzun elde etti.

Sivrice Kaymakamı Mustafa Temiz, burada yaptığı konuşmada, bu yıl 4'üncüsünü düzenledikleri festivalin dolu bir içeriğe sahip olduğunu söyledi.

Şu anda yeşil, mavi hatta beyazın içinde bulunduğu bir ortamda bulunduklarını belirten Temiz, festivalin yapılmasına imkan sağlayan kurumlara teşekkür etti.

Sivrice Belediye Başkanı Ebubekir Irmak da gençlere söz verdiklerini anımsatarak, "Sağlıklı yaşam için çevreyi kirletmemek için daha güzel bir şekilde sizlerin yanında olacağımızı söylemiştik. İnşallah buradaki gençlerimiz ile birlikte gelecekte daha güzel şampiyonluklar buradan çıkaracağız." dedi.

Genç Elazığlılar Derneği Başkanı Fuat Ülger ise festival ile Sivrice ilçesini tüm Türkiye'ye ve dünyaya tanıtmak istediklerini kaydetti.

Kaynak: AA / Güncel

Elazığ Valiliği Hazar Gölü Sivrice Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title