Haberler

Bisiklet ve Hemsball Festivali

Manavgat ilçesinde düzenlenen Bisiklet ve Hemsball Festivali çerçevesinde düzenlenen bisiklet yarışmasına 100'ün üzerinde sporcu katıldı.

Manavgat ilçesinde düzenlenen Bisiklet ve Hemsball Festivali çerçevesinde düzenlenen bisiklet yarışmasına 100'ün üzerinde sporcu katıldı

Manavgat Belediyesi'nin organize ettiği festivalde Türkiye'nin yanı sıra bölgede kamp yapan Rusya, Kazakistan, Ukrayna, Çek Cumhuriyeti, Avusturya ve Sırbistan'dan gelen bisikletçiler katıldı.

Çeşitli kategorilerde yapılan yarışmalarda bisikletçiler, Titreyengöl ve Herford Caddesi arasındaki yarış parkurunda yaklaşık 100 kilometre pedal çevirdi.

Yarışlar sonunda bayanlarda İnna Metahykova birinci, Maryna İvanyk ikinci, Tatiana Klimchenko üçüncü oldu. Erkeklerde ise Çek Cumhuriyeti'nden Thomas Kabjiras birinci, Rusya'dan Sergei Nikola ikinci ve Anton Samokhvalsu üçüncü oldu.

Manavgatlı genç ve çocukların katıldığı "Tek Teker Sürüş" yarışlarınla ise Abdulmelik Ağar birinci, Emirkan Ülker ikinci, Ulaş Deniz Kıtlaş üçüncü oldu.

"Bisikletle En Yavaş Gitme" yarışında ise Emirkan Ülker birinci, Ulaş Deniz Kızıltaş ikinci, Barış Karabay üçüncü oldu. Slalom Sürüşünde de Emirkan Ülker birinci, Barış Karabay ikinci olurken, Burak Temel üçüncülüğü elde etti.

Dereceye giren yarışmacılara kupaları ve hediyeleri, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen tarafından verildi.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, bisiklet sporunu özendirmek istediklerini belirterek "Bu yıl birincisini düzenlediğimiz festivalimiz büyüyerek devam edecek. Manavgat bisikletin başkenti olacak" dedi. - Antalya

Kaynak: AA / Yerel

Rusya Federasyonu Çek Cumhuriyeti Manavgat Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title