Haberler

Bisiklet Milli Takım Sporcuları ile Selfie

Estonya'da 3-10 Ağustos tarihlerinde yapılacak Avrupa Şampiyonası'na Balıkesir'de hazırlanan Bisiklet Milli Takımı, Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Estonya'da 3-10 Ağustos tarihlerinde yapılacak Avrupa Şampiyonası'na Balıkesir'de hazırlanan Bisiklet Milli Takımı, Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu'nu makamında ziyaret etti. Sporcular ve teknik heyete selfie çubuğu hediye eden Kafaoğlu ardından kafileyle fotoğraf çekildi. Balıkesir'in spora büyük önem verdiğini belirten Kafaoğlu, "Bisikletçilerimize her zaman destek olacağız" dedi.

Milli Takım Antrenörü Suat Torgay ise, "Balıkesir'den direkt Estonya'ya hareket edeceğiz. Balıkesir'in yolları ve trafik akışı çok düzgün. O nedenle antrenman için burayı seçtik" diye konuştu. Milli Takım sporcuları Feritcan Şamlı, Serkan Balkan, Onur Balkan ve Feti Acar da Kafaoğlu'na imzalı forma verdi. - Balıkesir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Zekai Kafaoğlu Balıkesir Estonya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title