Haberler

Bisiklet Halk Günü" Düzenlendi

Adıyaman, bisiklet sporuyla tanışıyor- Bisiklet sporuna ilgiyi artırmak için düzenlenen "Bisiklet Halk Günü"ne vatandaşlar ilgi gösterdi Adıyaman'da, bisiklet sporuna ilgiyi artırmak amacıyla Gençlik Hizmetleri ve İl Spor Müdürlüğü tarafından "Bisiklet Halk Günü" düzenlendi.

Adıyaman, bisiklet sporuyla tanışıyor- Bisiklet sporuna ilgiyi artırmak için düzenlenen "Bisiklet Halk Günü"ne vatandaşlar ilgi gösterdi Adıyaman'da, bisiklet sporuna ilgiyi artırmak amacıyla Gençlik Hizmetleri ve İl Spor Müdürlüğü tarafından "Bisiklet Halk Günü" düzenlendi. Etkinlik kapsamında Adıyaman Valiliği önünde toplanan vatandaşlar, Atatürk Bulvarı, Tümrüz Yolu, Haydar Efendi Caddesi ve Eski Zey yolu güzergahını takiben 12 kilometre bisiklet sürdü.Adıyaman Vali Yardımcısı Levent Öztin, gazetecilere yaptığı açıklamada, etkinliği, vatandaşları spora teşvik amacıyla düzenlediklerini söyledi.Obezitenin çağın en büyük sorunu olduğuna dikkati çeken Öztin, "Hem obezitenin önüne geçmek hem de bisiklet kullanımını teşvik etmek için bu etkinliği gerçekleştirdik. Vatandaşlarımızı ve gençlerimizi spor yapmaya davet ediyoruz" dedi.Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu da kentte bisiklet kullanım alanlarını genişleteceklerini ifade etti.Günlük hayatta ulaşım ihtiyacının bisikletle karşılanabileceğine işaret eden Kutlu, bu konuda vatandaşları duyarlı olmaya çağırdı.Adıyaman'ın bisiklet kullanımına uygun bir kent olduğunu vurgulayan Kutlu, bisikletin hem ekonomik olduğunu hem de hava kirliliğinin önüne geçileceğini kaydetti. -

Kaynak: AA / Spor

Hüsrev Kutlu Levent Öztin Adıyaman Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title