Haberler

Bisiklet "gelin arabası" oldu -

Samsun'un Çarşamba ilçesinde evlenme kararı alan çift, nikaha "gelin arabası" gibi süsledikleri bisikletle gitti.

Samsun'un Çarşamba ilçesinde evlenme kararı alan çift, nikaha "gelin arabası" gibi süsledikleri bisikletle gitti.

Yaklaşık 2 yıl önce bisiklet tutkuları sayesinde tanışan Yasin Kurt (39) ile Sevcan Ayar (28), evlenmeye karar verdi. Samsun Perşembe Akşamı Bisikletçileri grubunun liderliğini yapan Kurt ile grup üyesi Ayar'ın düğünü için özel olarak hazırlanan çift kişilik bisiklet süslendi.

Daha sonra çift, bisiklete binerek gruptaki onlarca bisikletlinin katıldığı düğün konvoyu ile yola çıktı. Düğünün yapılacağı Çarşamba ilçesinde şehir turu atan Kurt ve Ayar, düğün salonuna da bisikletle girdi. Salonda dans etmeden önce bisiklet ile tur atan çift, davetlileri de bisikletin üzerinde selamladı.

- "Yol kesen yok, benzin parası yok"

Damat Yasin Kurt, hayatlarını bisiklet tutkusuna adadıklarını söyledi. Bisikleti sadece spor olarak değil bir kültür olarak gördüklerini belirten Kurt, "Düğünüme bile bisikletle gelmem, nasıl bir tutku içinde olduğumu göstermekte. Grubumuza üye çok sayıda kişiyi tanıştırdık ve evlendirdik ama bizim düğünümüz onlardan farklı oldu, çünkü bisikleti gelin arabamız yaptık. Çok mutluyum" dedi.

Yeni evlenecek çiftlere de bisikleti gelin arabası yapmaları konusunda tavsiyede bulunan Kurt, "Bütün çiftler gelin arabalarını bisiklet yapsın. Yol kesen yok, benzin parası yok ve en önemlisi hava kirliliği yok" diye konuştu.

Gelin Sevcan Ayar da aşklarının bisikletle başladığını ve bisikleti gelin arabası yaparak düğünlerini taçlandırdıklarını vurgulayarak, gelinlikle bisiklete binmenin heyecanlı ve eğlenceli olduğunu kaydetti.

Gelin ve damadın bisiklet ile şehir turu atmasından detay görüntüler

Gelin ve damadın düğün salonunda davetlileri bisikletle tur atarak selamlaması

Genç çift Sevcan ve Yasin ile röp.

Kaynak: AA / Güncel

Yasin Kurt Samsun Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title