Haberler

Bisiklet Federasyonu Başkanı Müftüoğlu: "Yerel Yöneticilerin ve Üniversitelerin Bisiklet Takımı...

İstanbul-dha türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu, yerel yöneticilerin ve üniversitelerin bütçesi yüksek olmayan bisiklet takımı kurmalarını beklediklerini söyledi.

İstanbul-dha

türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu, yerel yöneticilerin ve üniversitelerin bütçesi yüksek olmayan bisiklet takımı kurmalarını beklediklerini söyledi.

Başkan Müftüoğlu, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'ı ziyaret ettiğini ve 9-12 Nisan 2015 tarihleri arasında Mersin'de gerçekleştirilecek "Uluslararası Mersin Büyükşehir Belediyesi Bisiklet Yarışmaları" için gerekli hazırlıkları başlattıklarını, dönüşte de eskiye dayanan dostluğu bulunan Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi'yi ziyaret ederek hasret giderdiklerini anlattı.

Yaklaşık 10 yıldır Bisiklet Federasyonu'nun başkanlığını yürüttüğünü, bu zaman içinde Türkiye'nin, bisiklet sporunda misyonu ve vizyonu değiştiğini, sporcu ve kulüp sayısını artırmak için projeler ürettiklerini belirten Müftüoğlu, şöyle devam etti;

"Önümüzdeki Nisan ayında 51'incisini yapacağımız Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu marka oldu. 5 yıldızlı otellerde konaklayan, ülkemizin doğal ve tarihi mekanları ile Akdeniz, Ege sahillerinin tanıtımına büyük katkısı bulunan Cumhurbaşkanlığı turuna katılmak için yabancı ülkeler tüm diplomasi yolları zorluyorlar. 2008 yılında 32 yıl aradan sonra Adanalı Bilal Akgül'ün Pekin Olimpiyat Oyunları'na katılmasını sağladık. 2012 Londra Olimpiyat Oyunları'na Ahmet Akdilek, Kemal Küçükbay ve Miraç Kal'ın gitmesini sağladık. 2016 Brezilya olimpiyatlarına 5 sporcuyla katılmayı hedefliyoruz. Doğru yoldayız. Spor Bakanımız Akif Çağatay Kılıç ile Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan'dan büyük destek görüyoruz. Yerel yöneticilerin ve üniversitelerin bütçesi yüksek olmayan bisiklet takımı kurmaları bekliyoruz."

FAZLI BAYRAM HADİ: "MÜFTÜOĞLU BAŞARILI ÇALIŞMALAR YAPIYOR"

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, Emin Müftüoğlu'nun başarılı çalışmalar yaptığını ve ziyaretten memnuniyetini anlattı.

Hadi, Müftüoğlu'nun Türkiye'de ilk kez Uluslararası Bisiklet Birliği (UCI)yönetimine giren Türk olduğunu, hava koşullarının bisiklet sporu için çok uygun bulunan Adana'da ulusal ve uluslararası bisiklet yarışlarına ev sahipliği yapmaya hazır olduklarını sözlerine ekledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Fazlı Bayram Hadi Emin Müftüoğlu İstanbul Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title