Haberler

Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu'ndan İstanbullulara Çağrı

Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu'ndan İstanbullulara çağrı 3 Mayıs pazar günü herkesi Sultanahmet Meydanına bekliyoruz Bu sene sabah erken saatte köprüyü geçeceğimiz için İstanbul trafiğini geçtiğimiz yıllar olduğu gibi yormayacağız Bu sene ki Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Tur'u çok daha kaliteli ve heyecanlı 51'inci Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Tur'u tüm hızıyla ve heyecanı ile devam ederken bugün yapılan 184 kilometrelik Denizli-Selçuk etabını Caja Rural Seguros Takımı'ndan 4 saat 38 dakika 46 saniye ile Pello Bilbao Lopez kazandı.

Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu'ndan İstanbullulara çağrı

3 Mayıs pazar günü herkesi Sultanahmet Meydanına bekliyoruz

Bu sene sabah erken saatte köprüyü geçeceğimiz için İstanbul trafiğini geçtiğimiz yıllar olduğu gibi yormayacağız

Bu sene ki Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Tur'u çok daha kaliteli ve heyecanlı

51'inci Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Tur'u tüm hızıyla ve heyecanı ile devam ederken bugün yapılan 184 kilometrelik Denizli-Selçuk etabını Caja Rural Seguros Takımı'ndan 4 saat 38 dakika 46 saniye ile Pello Bilbao Lopez kazandı.

Bugün sona eren Denizli-Selçuk etabından sonra Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu, DHA Spor Müdürü Faik Gürses'e 51'inciCumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Tur'unu değerlendirdi.

51'inci Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Tur'unda ikinci tırmanış etabı olan Denizli-Selçuk yarışlarında geçen zorlu mücadeleyi ve 3'üncü kez el değiştiren Turkuaz Mayo'yu değerlendirerek açıklamalarına başlayan Emin Müftüoğlu Daha önceki yıllarda Elmalı'yı alan bu işi bitiriyordu. Fakat bugün müthiş zevkli bir yarış izledik. Yarışın son 5 km'de çok şey değişti. Yarışı kazanan Pello Bilbao Lopez gerçekten çok iyi bir mücadele verdi şeklinde konuştu.

Bu sene ki yarışların çok daha kaliteli ve heyecanlı olduğunu belirten Müftüoğlu her geçen sene Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Tur'nun kalitesinin ve heyecanının da artacağını söyledi.

51'inci Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Tur'un da yer alan Türk takımı Torku Şeker spor'un performansı hakkında ise Torku Şeker spor bu sene çok daha ümitli bir şekilde yarışlara başlamıştı. Hedefleri çok daha önde bitirmekti ama bu yarış içerisinde dünyanın en kuvvetli takımları ve en önemli sporcuları var. Aslında bakıldığında kötü performans sergilemiyorlar ama bir türlü kürsü yapamıyorlar. Bisiklette kürsü yapmak ile ön tekerlek farkı ile finish yapma arasında çok fark görmüyoruz. değerlendirmesini yaptı.

Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Tur'u için tüm yenilikleri yapmaya hazırız

Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Tur'un da her sene artan kalite ve heyecandan dolayı önümüzde ki yıl düzenlenecek olan 52'inci Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Tur'unda bazı değişikliklere gidilir mi Yenilikler olur mu sorusuna Başkan Emin Müftüoğlu Mutlaka bazı çalışmalarımız olacak ama benim de içinde bulunduğum Dünya Bisiklet Birliği 2017 yılı için bir reform çalışması yapıyor. Bu reform süreci daha bitmediği için 52'inci Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Tur'u ile ilgili çaba sarf edeceğiz ama dondurulmuş bir sistem var. Bu sistem açılırsa, Dünya Bisiklet Birliği olarak biz bu reform hareketini daha sonraki yıllara bırakırsak Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Tur'u için tüm yenilikleri yapmaya hazırız dedi.

Bu sene trafik sorunu olmayacak

51'inci Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Tur'nun son etabı olan İstanbul içinde açıklamalarda bulunan Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu İstanbullulara Bu sene trafik sorunu olmayacak dedi. Müftüoğlu Bu sene İstanbul etabımız erken başlıyor ve erken bitiyor. Saat öğlen 1 gibi bu sene ki yarışların tamamlanmasını bekliyoruz. Bu sene sabah erken saatte köprüyü geçeceğimiz için İstanbul trafiğini geçtiğimiz yıllar olduğu gibi yormayacağız çünkü Yarım Ada'nın etrafında döneceğiz. Şunu da belirtmek isterim bizler Bisiklet Federasyonu olarak tüm İstanbulluları 3 Mayıs Pazar günü tarihi Yarım Ada'ya davet ediyoruz. Bu şekilde tüm dünyaya bizler İstanbul olarak biz her yerde varız, sporda da varız, spor organizasyonlarında da varız mesajını iletmek için ve kamuoyunun bunu ne kadar desteklediğini, gideceğimiz Pro Tour yolunda da önemli bir aşama olacağı için herkesi Sultanahmet Meydanın da görmek istiyoruz ifadelerini kullandı.

Görünütü Dökümü

--------------------------

-Emin Müftüoğlu açıklamalar

HaberFaik GÜRSES- Kamera Hakan TARHAN,Selçuk-DHA

(Tür: Spor)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Emin Müftüoğlu Sultanahmet İstanbul Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title