Haberler

Bisiklet Devi Bisan 50. Yılını KKTC'de Kutluyor

Türkiye'nin bisiklet devi Bisan 50.Kuruluş yıldönümünü Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde kutluyor.2013 Bisan İş Ortakları Toplantısı adı altında gerçekleştirilen etkinlik, Türkiye'nin ve dünyanın her yerinden davet edilen bayi temsilcilerinin...

Türkiye'nin bisiklet devi Bisan 50. Kuruluş yıldönümünü Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde kutluyor.

2013 Bisan İş Ortakları Toplantısı adı altında gerçekleştirilen etkinlik, Türkiye'nin ve dünyanın her yerinden davet edilen bayi temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşiyor.

Davetlilere verilen kokteyle başlayan açılış gecesi, sürpriz perküsyon gösterisiyle devam etti. Geceye bayi temsilcilerinin yanı sıra şirketin üst düzey yöneticileri de katıldı.

Gösteri sonrası konuşma yapan Bisan Genel Müdür Yardımcısı Muhittin Olgaç, "Bisan 50 yıl önce tamamen Türk sermayesi ile kuruldu, bu yüzden 50. yılımızı kanımızı, canımızı verdiğimiz Yavru Vatan Kıbrıs'da kutlamaktan çok mutluyuz" dedi.

Olgaç, ayrıca şirket olarak dünyanın 20 farklı ülkesine ihracat yaptıklarını ve Türkiye'de bisiklet sporunun gelişmesi için büyük çaba sarf ettiklerini söyledi. 200'den fazla davetlinin katılımıyla gerçekleşen organizasyon 3 gün sürecek. - BAFRA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Türkiye Dünya Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title