Haberler

Bisiklet Dağıtım Şöleni

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Batman'da öğrencilere bisiklet dağıtımı Dağıtılan Bisikletlerden detay görüntüler Dağıtım töreni Halk sağlığı Müdür Vekili İzzet Gök açıklama Batman'da öğrencilere bisiklet dağıtımı Batman'da düzenlenen şenlikle 100 öğrenciye bisiklet dağıtıldı Türkiye Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Programı doğrultusunda fiziksel aktiviteye teşvik projesi kapsamında Batman'da 100 lise öğrencisine "Bisiklet Dağıtım Şöleni" düzenlendi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Batman'da öğrencilere bisiklet dağıtımı

Dağıtılan Bisikletlerden detay görüntüler

Dağıtım töreni

Halk sağlığı Müdür Vekili İzzet Gök açıklama Batman'da öğrencilere bisiklet dağıtımı

Batman'da düzenlenen şenlikle 100 öğrenciye bisiklet dağıtıldı

Türkiye Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Programı doğrultusunda fiziksel aktiviteye teşvik projesi kapsamında Batman'da 100 lise öğrencisine "Bisiklet Dağıtım Şöleni" düzenlendi.

İl Sağlık Müdürlüğü bahçesinde Halk Sağlığı İl Müdürlüğü tarafından organize edilen şölende sağlık bakanlığı kriterleri doğrultusunda Batman'daki liselerde öğrenin gören öğrenciler arasından seçilen çocuklara bisikletler dağıtıldı.

Bisiklet dağıtım töreninde konuşan Halk Sağlığı Müdür Vekili Dr. İzzet Gök, Sağlık Bakanlığı tarafından organize edilen, "Türkiye Sağlıklı Beslenme ve Haraketli Hayat Programı" çerçevesinde, Türkiye genelinde 2014 ve 2017 yılları arasında bir milyon bisiklet dağıtımının planlandığını söyledi.

Gök ayrıca, "Mayıs ayı sonuna kadar 2 bin Bisiklet dağıtmayı planlıyoruz. Yaklaşık bin 400 tanesini öğrencilere teslim ettik. Bu gün de 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle 100 lise öğrencisine bisikletlerini teslim etmiş olduk. Ay sonuna kadar dağıtımlara devam edeceğiz" dedi.

Şölene Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, İl Sağlık Müdürü Dr. İhsan Bodakçi, Öğrenciler, öğretmen ve veliler katıldı.

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Sağlık Bakanlığı Türkiye Batman Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title