Haberler

Bisanthe Oda Müziği Festivali Açık Radyo'da

Açık Radyo’nun Alla Turca program yapımcısı Ersin Antep, bu hafta Çarşamba günü saat 14.30-15.30 arasında yayınlanacak programını Bisanthe Oda Müziği Festivali’ne ayırdı.

Açık Radyo'nun Alla Turca program yapımcısı Ersin Antep, bu hafta Çarşamba günü saat 14.30-15.30 arasında yayınlanacak programını Bisanthe Oda Müziği Festivali'ne ayırdı.

Alla Turca, bu hafta Tekirdağ merkez Süleymanpaşa Belediyesi'nin 5-12 Şubat arasında düzenlediği Bisanthe Oda Müziği Festivali'ni konu ediniyor. Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ecz. Ekrem Eşkinat ile telefon bağlantısı kurulacak. Başkan Eşkinat'ın yanında, Basın Yayın ve Kültür Müdürü Cihat Akçakaya, festivalin Genel Sanat Yönetmeni Kemal Küçük, 12 Şubat'ta Orkestra İstanbul tarafından gerçekleştirilen kapanış konserinin solisti Sercan Halili ve şefi Oğuzhan Balcı ile konser sonrası yapılan söyleşilere yer verilecek. Aynı zamanda, Marsyas Flüt Dörtlüsü, Camerata Barok İstanbul, Soprano Esra Abacıoğlu Akcan ve Piyanist Nurser Ugan'ın festivalde verdikleri konserlerden canlı kayıtlar da sunulacak. Ayrıca Orkestra İstanbul, Tango Neva ve Keman Sanatçısı Orhan Ahıskal ile Piyanist Gökhan Aybulus'un konser kayıtları da söyleşilere eşlik edecek.

Ali Pınar ve Ersin Antep'in hazırlayıp sunduğu Alla Turca Programının her Çarşamba günü saat 14.30 - 15.30 arası 94,9 FM Açık Radyo'da yayınlandığı bildirildi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Kültür Sanat

Süleymanpaşa Tekirdağ Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title