Haberler

Bisan 2013 Modelleri Yok Sattı

2014 Bisan İş Ortakları Toplantısı Antalya Kervansaray Otel'de devam ediyor. Bisan Genel Müdürü Abidin Dursun Kaleli, 2013 yılı satışlarında yok sattıklarını söyledi.

Bisan Genel Müdürü Abidin Dursun Kaleli, tüketiciye önem veren firmaların ayakta kaldığını söyledi. Kaleli, "Bisan olarak biz bu ülkenin en köklü bir kurumuyuz. Tüketicinin taleplerini çok yakın takip ediyoruz. Bunun için biz tüketiciye önem veren ve satış sonrasına hizmet prensibini kendine kural edinmiş kurumlar artık ayakta kalacaktır ve bunlara sahip çıkan firmalar kalitesiyle ilgili, satışlarıyla ilgili hepsinde iyi olacaklardır. Bizim bu seneye baktığımızda ve geçen seneye baktığımızda son derece istikrarlı bir yükselişimiz görülmektedir" dedi.

ÜRÜNLERİMİZDE NEREDEYSE YOK SATTIK

Bu seneki satışların çok iyi geçtiğini belirten Bisan Genel Müdürü Abidin Dursun Kaleli, ürün satımında bu sene yok sattıklarını ifade etti. Kaleli, "Bu seneki satışlarımız hedeflere ulaştı. Birçok ürünümüz de erken bitti. Geçen sene yeni çıkarmış olduğumuz 2013 modeller de çok tutuldu. Hatta tabir-i caizse yok sattık. Bu sene bu yeniliklere güvenerek daha büyük bir açılımda bulunduk. Hatta hafif bir sektörel kayma da yaptık. Ürünlerimize güveniyoruz. Geçen senekilerde olduğu gibi hedefe kısa sürede ulaşacağımıza inanıyoruz" diye konuştu.

BEBEK SEKTÖRÜNE AİLELER ÇOCUKLARINI KIRMADIĞI İÇİN GİRDİK

Bebek ürünlerine bu sene girdiklerini ve planlanandan daha fazla rakamların oluştuğunu dile getiren Kaleli, "Şimdi tabi Türkiye hızla gelişen büyüyen bir ülke. Haliyle tüketici de gelişiyor. Tüketicinin bilinci de gelişiyor. Ürünler de gelişiyor. Tabi bu Türkiye'nin gelişimine de kurumların ayak uydurması gerekiyor. Biz Bisan olarak bu yenilikleri ve tüketici ihtiyaçlarını çok yakından takip ediyoruz. Mesela bizim imalat fabrikamızda en yakın bisiklete uygun paralel imalat yapım sektörü çocuk ürünleriydi. Başkası 5 liraya mal ederken biz 2 liraya mal ediyoruz. Çünkü bizim alt yapımız ve tesislerimiz var. Tabi bir de pazarımız var. En önemlisi bir de markamız var. Biz bu bileşenleri en iyi şekilde değerlendirmek için çocuk ürünlerine de geçtik. Çocuk ürünlerinde de iddialıyız. ve çok gelişen bir sektör. Çünkü insanlar kendileri yemese, içmese bile çocuklarını ihmal etmesi söz konusu değildir. İşte bundan dolayı biz de çocuk ürünlerini seçtik. Biz bu sene başlangıç yapıyoruz. Daha başlangıcımız bile planladığımızın üstünde rakamların oluşmasına neden oldu. Ama inanıyorum 51 yıllı Bisan'ın adına uygun bu sektörde de güzel işler yapacağız" şeklinde konuştu.

ELEKTRİKLİ ÜRÜNLERE TALEP ÇOK FAZLA

En fazla elektrikli model ürününe talep olduğunu sözlerine ekleyen Bisan Genel Müdürü Abidin Dursun Kaleli, sözlerini şöyle tamamladı.

"Yeni çeşitli elektrikli motorlarımız var. Elektrikli serilerine çok önem verdik. Çünkü dünyada elektrikli taşıyıcılara, bisiklet, motosiklet, üç tekerlekli ve otomobillerde bu elektrikli sınıfına kayış var. Çok yakın takip ediyorum elektrikli serimiz çok güzel talep görüyor. Çocuk ürünlerimiz de çok iyi bir ilgi gördü." - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Antalya Türkiye Bebek Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title