Haberler

Birlikte Yaşadığı Kadının Başını Taşla Ezerek Ağır Yaraladı

Konya'da hurda toplayarak geçimini sağlayan 33 yaşındaki İsmail P., birlikte yaşadığı 20 yaşındaki iki çocuk annesi Gülpınar G.,'yi başını taşla vurarak ağır yaraladı. Anneleri hastaneye kaldırılan, babaları da gözaltına alındıktan sonra sokakta kalan 3 yaşındaki R.S.P., ile 1 yaşındaki M.P.,'yi komşuları sakinleştirdi. Daha sonra olay yerine gelen çocuk polisi, 2 kardeşi alarak polis merkezine götürdü.

Olay, saat 13.30 sıralarında merkez Selçuklu İlçesi Akşemsettin Mahallesi Timurtaş Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre hurda ve karton toplayarak geçimini sağlayan İsmail P., birlikte yaşadığı Gülpınar G., ile bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine İsmail P., birlikte yaşadığı Gülpınar G.,'yi çocuklarının gözü önünde dövmeye başladı. Bunun üzerine evden dışarıya kaçan Gülpınar G.,'yi sokakta yakalayan İsmail P., kaldırıma yatırarak başına taşla vurmaya başladı. Aldığı darbeler sonucu kanlar içinde kalan ve çığlık atarak bağıran Gülpınar G.,'nin yardımına komşuları yetişti. Yardıma gelen komşularını da tehdit eden İsmail P., bu kez Gülpınar G.,'nin boynunu sıkmaya çalıştı. Bir ara cep telefonundan bir kişiyi arayan İsmail P., "Namusumu temizledim" dediği öğrenildi.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, yerde yatan Gülpınar G.'nin başında bekleyen ve hırsızlık malı satın almaktan kaydı bulunan İsmail P.,'yi etkisiz hale getirerek gözaltına aldı. Kanlar içinde kalan Gülpınar G.,'ye ilk müdahaleyi komşuları yaptı. Daha sonra olay yerine gelen ambulansla Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan Gülpınar G.,'nin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Olaya şahit olan ve sokakta bekleyen 3 yaşındaki R.S.P., ile 1 yaşındaki M.P.,'yi komşuları sakinleştirdi. R.S.P.,'nin ağlayan kardeşi M.P.,'yi öpüp başını okşayarak teselli etmesi dikkat çekti. Daha sonra olay yerine gelen çocuk polisi 2 kardeşi alarak polis merkezine götürdü. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Selçuklu Gülpınar Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title