Haberler

Birlik Vakfından Yeni TBMM Başkanı İsmail Kahraman Açıklaması

Güncelleme:

Batman Birlik Vakfı Yöneticileri, Genel Başkanları olan İsmail Kahraman'ın TBMM Başkanlığına seçilmesinin kendileri için gurur vesilesi olduğunu belirtti.

Birlik Vakfında Kahraman sevinci

Birlik Vakfı Genel Başkanı İsmail Kahraman'ın TBMM Başkanlığına seçilmesi, Vakfın Batman Şubesinde sevinç yarattı.

Batman Birlik Vakfı Hamdullah Tüzün ile Birlik Genç Başkanı Nafi Bal, yaptıkları ortak açıklamada, Birlik Vakfı Genel Başkanı İsmail Kahraman'ın TBMM Başkanlığına seçilmesinin, camiada sevinçle karşılandığını belirttiler.

Yaptıkları ortak açıklamada "Batman Birlik Vakfı ve Genç Birlik olarak 26. Dönemde TBMM Başkanı seçilen İsmail Kahraman, Birlik Vakfı Kurucular Kurulu Başkanı olduğundan bizim için ayrı bir önem arz etmektedir" diyen Tüzün ve Bal, " İsmail Kahraman, 1967'de MTTB Başkanlığına geldi. MTTB'nin kapatılmasının ardındın Birlik Vakfı Kuruldu ve halen aktif olarak bulunan İsmail Kahraman isim babası olduğu AK Parti'den 14 yıl sonra milletvekili seçildi. Kahraman, başta yeni anayasa olmak üzere kritik bir çok düzenlemenin yapılacağı 26.Dönemde Türkiye Büyük Millet Meclisini yönetecek. Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı seçilen değerli büyüğümüz Birlik Vakfı Kurucular Kurulu Başkanı Sayın İsmail Kahraman beyefendiyi tebrik eder, başarılar dileriz" ifadelerini kullandılar.

Kaynak: Temsilci / Yerel

İsmail Kahraman Türkiye Batman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title