Haberler

Birlik'te Hedef üç Haftayı Kayıpsız Kapatmak

Güncelleme:

Son iki maçta beş puan kaybederek lider Manisapor'un dokuz puan gerisine düşen Kocaeli Birlikspor'da hedef il üç maçı kayıpsız geçirmek.

Sivas Belediye spor mağlubiyeti ardından Kartal spor beraberliğiyle beş altın puanı kaybeden Kocaeli Birlik spor, hafta sonu evinde oynayacağı İnegöl spor maçıyla çıkışa geçmek istiyor. Lider Manisa spor'un dokuz puan gerisine düşerek şampiyonluk yolunda büyük yara alan Kocaeli Birlik spor, İnegöl spor maçıyla yeni bir çıkış yakalamak istiyor. İnegöl spor karşılaşmasının ardından, Eyüp spor ve Tarsus İdman Yurdu maçlarını da üç puan parolasıyla çıkacak olan yeşil siyahlılar üç haftada dokuz puan hedefliyor. Üç hafta sonra lider Manisa spor karşısına bu avantajla çıkmak istiyor.

Pazar günü evinde son haftaların formda takımı İnegöl spor'u konuk edecek olan Kocaeli Birliskpor, bu maçının hazırlıklarına bir günlük iznin ardından başladı. Alparslan Türkeş spor tesislerinde Teknik patron İsmet Taşdemir nezaretinde çalışmalara başlayan yeşil siyahlılar, kondisyon ağırlıklı çalıştı. Yaklaşık yedi haftadır takımdan ayrı olan Erhan Eren'in de katıldığı idmanda Erhan Şentürk grip olması nedeniyle takımdan ayrı yürüyüş gerçekleştirdi. İdmana açma germe hareketleriyle başlayan Birliksporlu futbolcular, düz koşu ardından aerobik çalıştı. Kocaeli Birliksporlu futbolcular daha sonra İki ayrı takım halinde pas ve şut çalışması gerçekleştirdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Manisaspor İnegölspor Sivas Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title