Haberler

Birlik Mensucat İlkokulu'nda 'Nevruz Bayramı' Kutlandı

Birlik Mensucat İlkokulu tarafından 21 Mart Nevruz Bayramı dolayısıyla pilav şenliği düzenlendi.

Birlik Mensucat İlkokulu tarafından 21 Mart Nevruz Bayramı dolayısıyla pilav şenliği düzenlendi. İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu'nun da katıldığı şenlikte, 2 bin 500 kişiye bulgur pilavı dağıtıldı.

Birlik Mensucat İlkokulu tarafından 21 Mart Nevruz Bayramı dolayısıyla düzenlenen pilav şenliğinde 2 bin 500 kişiye bulgur pilavı dağıtıldı. Birlik Mensucat İlkokul'nda düzenlenen şenliğe, İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Bahameddin Karaköse, Melikgazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Tuncay Demir, şube müdürleri, oku yöneticileri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. İlk olarak okul müdürü ve öğretmenleri ile sohbet eden Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu, çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Daha sonra öğrencilere ve velilere pilav dağıtan Çandıroğlu, "Öncelikle Birlik Mensucat İlkokulu okul müdürü, müdür yardımcıları ve öğretmen arkadaşlarımız olmak üzere hepsini tebrik ediyor ve teşekkür ediyorum. kendi milletimizden gelen örf ve adetlerimizi yaşatma noktasında ciddi bir gayret ortaya koyuyorlar. Daha önceki Nevruz Bayramı kutlamalarına da katılmıştık. Görüldüğü gibi çok neşeli, çok sosyal ve çocuklarımızın kendi tarihlerini anlama noktasında da güzel bir etkinlik" diye konuştu.

Birlik Mensucat İlkokulu Müdür Vekili Hacı Akkaya da, "21 Mart Nevruz Bayramı kapsamında bir pilav şenliği düzenledik. Okulumuzda da 4 yıldır gelenek halinde kutlanıyor. Nevruz Bayramı etkinliği ile beraber geleneklerimizi de misafirperverlik var. Biz etkinliğimiz kapsamında 2 bin 500 kişilik bulgur pilavı yaptırdık. Burada ki öğrencilerimize, mahalle sakinlerimize, velilerimize bu pilavdan ikram ettik. İnşallah yaptığımız etkinlik birlik, beraberlik ve kardeşliğimize bir vesile olur. Şenliğimize katılan Milli Eğitim Müdürümüz Bilal Yılmaz Çandıroğlu'na çok teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Nevruz Bayramı Bilal Yılmaz Karaköse 21 Mart Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title