Haberler

Birlik Haber - Sen'den Darbeye Tepki

Birlik Haberleşme ve İletişim Çalışanları Sendikası (Birlik Haber-Sen) Niğde Şubesi darbe girişimine tepki göstererek basın açıklamasında bulundu.

Birlik Haberleşme ve İletişim Çalışanları Sendikası (Birlik Haber-Sen) Niğde Şubesi darbe girişimine tepki göstererek basın açıklamasında bulundu.

Niğde Merkez PTT Şubesi önünde düzenlenen basın açıklamasına Birlik Haber-Sen üyeleri katıldı.

İstisnasız Her darbe cinayettir diyen Birlik Haber - Sen Niğde İl Başkanı Naci Şenol yaptığı açıklamada şunları söyledi; "Her darbe milli iradeye, vatanına, milletine karşı ihanettir. Bu güne kadar yaşadığımız darbelerin hiçbiri de 15 Temmuzdaki darbe girişimi kadar alçakça, şerefsizce ve haysiyetsizce olmamıştır. Hiçbir darbe manevi değerlerimizi sömüren, tasması başkalarının elinde olan sözde hoca kılıklı bir hain tarafından yönetilmemiştir. Hiçbir darbe halkına karşılık silah çekmemiştir, hiçbir darbe havadan halkı havadan bombalamamıştır. Milletin iradesini temsil eden ve milletin evi olan TBMM'ye bomba yağdarmamıştır. Bunlar Polatlı'ya kadar gelen düşman orduları kadar yapmamıştır." dedi.

Başkan Şenol açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi ; "darbe karşısında dirayetli ve dik duruşundan dolayı Cumhurbaşkanımız ve Başkomutanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı, TBMM Başkanımız sayın İsmail Kahraman'a, Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım'a, parti genel başkanlarına, meclis gruplarına, emniyet teşkilatımıza her biri birer Alparslan, birer Fatih, birer Selehaddin Eyyübi olan polislerimize Peygamber ocağının evlatları olan TSK'nın vatanını, milletini, bayrağını seven demokrasiye gönülden bağlı her subayına, astsubayına, uzmanına,erbaş ve erlerine şükranlarımızı sunuyorum." diye konuştu. - NİĞDE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Niğde Merkez Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title